NBA: Brooklyn Nets - Golden State Warriors | Illan primetime ottelu!

Julkaistu: 28.10.2018 19:30


NBA: Brooklyn Nets - Golden State Warriors | Illan primetime ottelu!
NBA | Brooklyn Nets - Golden State Warriors | 23:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Sunnuntai illan primetime ottelussa nähdään idän roskajoukkue Brooklyn Nets vastaan hallitseva mestari lännestä Golden State Warriors. Mestarijoukkue on aloittanut kauden odotetun vahvasti viidellä voitolla kuudesta. GSW pelaa nyt ensimmäisiä vierasotteluitaan idässä tällä kaudella. Viime ottelussa he kävivät nuijimassa New York Knicksin selvin lukemin 100-128 ja ovat nyt hypänneet joen yli Brooklyniin.

Kotijoukkue Brooklyn pelasi juuri vieraissa kolmen ottelun kiertueen, josta takaisin tuomisina yksi voitto ja kaksi tappiota. Brooklynillä on kasassa kaksi voittoa, jotka ovat tulleet heikoista Knicksistä ja Cavaliersistä. Brooklynin iso ongelma kauden ensimmäisissä otteluissa on ollut pallonhallinta ja pallosta huolen pitäminen. Ensimmäisen viiden ottelun jälkeen Nets majailee turnover tilaston kärjessä ja menettää pallon keskimäärin jopa yli 19 kertaa ottelussa. GSW:llä on hyvä joukkuepuolustus ja se on todella hyvä ase ailahtelevaa ja rikkonaista Brooklyniä vastaan ja todennäköisesti Brooklynin pallonmenetykset jatkuvat tässä ottelussa.

Brooklyn pelaa melke hitaalla temmolla, kun taas GSW tykkää juosta kenttää ja pitää tempoa yllä. Brooklynin voi olla vaikea pidätellä GSW:n viisikkoa, jossa on heittäjiä joka paikalla ja dynaaminen hyökkäys joka löytää hyvällä pallon liikuttelulla vapaan miehen hyvin useasti. GSW on koriin johtaneissa syötöissä jälleen heti liigan kärjessä, kun taas Brooklyn on sijalla 10. mikä ei ole kovin huono sekään.

Steph Curry ja Kevin Durant ovat olleet jäätävällä pelipäällä viime otteluissa. Alkukausi oli hieman nihkeämpää, mutta Curry esimerkiksi on pussittanut viimeisen kahden ottelun aikana 17 kolmen pisteen heittoa ja tehnyt yhteensä 80 pistettä. Durant viimeisteli toissapäivänä 41 pistettä. Ainut seikka mikä voisi kallistaa tätä ottelua jollakin tavalla Brooklynille on New Yorkin ja Manhattanin houkutukset GSW:n pelaajille. Silloin tällöin aina mediassa on esillä juttuja, missä kerrotaan NBA-pelaajian olleen viihteellä vieraskiertueen aikana isoissa kaupungeissa. Uskomme kuitenkin, että ammattimaisuus on niin kovalla tasolla tässä joukkueessa, että he eivät lähtisi riskeeraamaan virettänsä yökerhojen takia.

Golden State on lämpiämässä ja emme näe tässä ottelussa paljoa mahdollisuuksia Brooklynillä. Heillä on kotietu, mutta ovat jopa joutuneet matkustamaan viime aikoina enemmän kuin vierasjoukkue GSW, joka siirtyi vain New Yorkista pelaamaan Brooklynin puolelle.

Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 23:00 ja näet sen suorana lähetyksenä Betsafen live streamistä!

Pelivalintamme:

Golden State Warriors -10 @1.92

Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.92

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.92

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.92

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.92

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.91

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan