NBA: Brooklyn Nets - Houston Rockets

Julkaistu: 02.11.2018 15:51


NBA: Brooklyn Nets - Houston Rockets
NBA | Brooklyn Nets - Houston Rockets | 01:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Perjantaina isolla NBA-kierroksella kohtaavat muun muassa Brooklyn ja Houston, joka lähtee pitkälle viiden ottelun vieraskiertueelle. Tämä on Houstonin ensimmäinen etappi ja vaikka vastassa on heikko Brooklyn, ei Houston voi lähteä tähän otteluun takki auki. Rockets tuntuu olevan ongelmissa heti kun James Harden on ollut poissa ja joukkueesta on jälleen kerran aistittavissa nihkeää meininkiä. Houston on hävinnyt neljä ottelua putkeen, mikä ei viime kauden läntisen konferenssin kärkijoukkueelle ole ollenkaan hyvä asia.

Paljon on jälleen puhuttu Carmelo Anthonystä ja hänen vaikutuksesta joukkueesee. Hänen alkunsa Houstonissa ei ole ollut kummoinen ja viime ottelussakin Melo hetti vain kaksi heittoa sisään 12:sta heitostaan. Onko Houston jälleen kerran Melolle yksi joukkue lisää, mihin hän ei sovi? Tätä varmasti pikkuhiljaa aletaan miettiä muuallakin.

Brooklyn Nets on ottanut kolme voittoa kahdeksasta ja heidän pelinsä ovat näyttäneet siltä mitä jotakuinkin odotettiinkin. Yksittäisiä hyviä pelejä ja varsinkin kotikentällä he ovat alkukaudesta olleet aivan kohtalainen koripallojoukkue. Nets laittoi jopa Golden Staten tiukille ja peli päättyi vain kuuden pisteen erolla. Kaksi voittoaan Brooklyn on ottanut juurikin kotikentällä Knicksistä sekä viimeksi jatkoajan jälkeen Detroitista.

Houston on ollut alkukaudesta NBA:n huonoin joukkue tasoitusvedonlyönnissä. Tasoitusta vastaan Houston on pärjännyt vain kerran ja viidesti Houston on tuonut tappion. Odotukset markkinassa ovat olleet hyvinkin paljon korkeammalla Houstonin kohdalla ja on sitä vieläkin. Brooklyn on ollut tasapaksu ja tasoitusta vastaan ollut recordilla 4-4.

Brooklyn on huono joukkue ja siksi heitä voi lyödä keskimäärin enemmän NBA:n vedonlyönnissä kuin hyviä joukkueita, näin hieman markkinapsykologiaa apuna käyttäen ja kärjistäen. Tänään Brooklynille tarjotaan neljää tasoituspistettä ja luotamme, että mustapaidat ovat kotonaan iskussa ailahtelevaa Rocketsia vastaan.

Pelivalintamme:

Brooklyn Nets +4 @1.93

Bet90 - Lue arvostelu

1.93

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.93

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.93

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan