NBA: Brooklyn Nets - Memphis Grizzlies

Julkaistu: 30.11.2018 15:18


NBA: Brooklyn Nets - Memphis Grizzlies
NBA | Brooklyn Nets - Memphis Grizzlies | 02:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Memphis Grizzlies on hyvän vaiheen jälkeen hävinnyt muutaman tiukan ottelun ja lähtee nyt idän vieraskiertueelle. Viime ottelussa Memphisin ykköscenteri Marc Gasol pelasi kivun kanssa isot minuutit, joka vaikutti hänen pelaamiseensa ja myös tätä myötä varmasti ottelun lopputulokseen. Hän kuitenkin pelasi ottelun loppuun saakka tehden 27 pistettä ja saa nyt odotetun lepopäivän. Gasol tullaan näkemään kentällä tässäkin ottelussa ja hän tulee olemaan todella vaarallinen korin alla.

Brooklyn Nets on nyt näyttänyt sen puolensa mitä heiltä on odotettukin, eli tappioita. Tilanne on molempien joukkueiden osalta pikemminkin normalisoitunut, kun voitto/tappiotilastot ovat tasaantuneet. Brooklyn oli surkea heitoissaan edellisessä ottelussa Utahia vastaan, kun pelitilanneheitot upposivat vain 35% tarkkuudella ja joukkue keräsi vain 11 koriin johtanutta syöttöä. Molemmat joukkueet pelaavat kohtuullisen hitaalla temmolla ja Memphis varsinkin on liigan hitaimmalla temmolla pelaava joukkue. Brooklyn on siis Memphisille sopiva joukkue ja tasoeron pitäisi olla hyvinkin selkeä heidän hyväksi.

Puolustus on kuitenkin se asia mikä erottaa joukkueet raa'an tasoeron lisäksi. Memphis on NBA:n puolustustehokkuudessa yksi parhaista joukkueista. Puolustustehokkuus lasketaan siten, kuinka monta pistettä joukkue keskimäärin päästää per 100 pallonhallintaa. Brooklyn on tässä sarakkeessa hyvinkin eri päässä tilastoa ja löytyy sijalta 22. Memphis on viidentenä.

Emme usko Memphisin hyytyvän matkustamisen jälkeen ja Conley & Gasol duo tekee pahojaan tänään Brooklynille. Tasoituksen pitäisi meidän mielestämme olla hieman suurempi, joten Memphis kelpaa pelikohteeksi.

Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Karamba vedonlyönti on uusi vuonna 2018 avattu sivusto! Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Tutustu Karamban arvosteluun täältä >>
Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

Memphis Grizzlies -1 @1.96

Karamba - Lue arvostelu

1.96

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.95

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.95

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.95

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.94

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan