SHL Playoffs: Brynäs IF - Luleå - Isännät Juuso Ikosen johdolla puolivälieriin?

Julkaistu: 13.03.2018 15:45


SHL Playoffs: Brynäs IF - Luleå - Isännät Juuso Ikosen johdolla puolivälieriin?
SHL Playoffs | Brynäs IF - Luleå | 20:00
LeoVegas LeoVegas
Brynäs voitti avausottelussaan Luleån maalein 3-2 ja on nyt maalin päässä jatkopaikasta.

Tämän, ja kaikki tulevat SHL-ottelut näet myös ilmaiseksi Nordicbetin sivustolla. Lue lisää ja katso Brynäs-Luleå ottelu ilmaiseksi täältä: www.nordicbet.com/livestream. Alla on kerrottu myös lisäohjeet, miten saat ottelut näkyviin.

Ensimmäisessä osaottelussa nähtiin heti mahtavaa suomalaisväriä, kun Juuso Ikonen ratkaisi ottelun Brynäsin voittoon tehden ratkaisuosuman vain 28 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päätöstä.

Brynäs oli avausottelussa muutenkin valmiimpi ja pystyi hallitsemaan ottelua vieraskaukalossakin. Tähän vaikutti toki myös Luleån raskas jäähymäärä, varsinkin ottelun avauserässä.

Brynäs ei saanut kuitenkaan ainoatakaan ylivoimamaalia aikaiseksi, kun taas Luleå teki ottelun toisen maalinsa ylivoimalla. Tällä saralla Brynäs jäikin selkeästi kotijoukkueesta avausottelussa.

Historiaa on joskus turha peilata, mutta Luleå tuntuu olevan Brynäsille kaikin puolin sopiva vastus, sillä luulajalaiset eivät ole viime vuosina Gävlessa juhlineet. Brynäs on voittanut edelliset 12 kohtaamista Luleåa vastaan kotikaukalossaan. Luleån edellinen voitto Gävlerinken Arenalta on niinkin kaukaa kuin lokakuusta 2012!

Brynäs oli avausottelussa jo hyvin mukana ja pääsee nyt kotikentälleen. Mikäli Brynäs saa vielä erikoistilannepelaamistaan hiottua, on jatkopaikka tänään lähellä, sillä 5vs5 -pelaamisessa Brynäs on juuri nyt askeleen edellä.

Vierasjoukkue on selkä seinää vasten. Vähämaalinen ottelu on varmasti jälleen luvassa, mikä nostaa osaltaan myös tasapelin riskiä, mutta silti kotietu ja avausvoiton tuoma energia tekee Brynäsista meidän papereissa selkeähkön suosikin voittajaksi. Yli kahden kertoimet suorasta voitosta kelpaavat ehdottomasti peleihin.
Katso tämä ja kaikki muut SHL-ottelut ilmaiseksi netissä! SHL:n pääyhteistyökumppaneihin kuuluva Nordicbet näyttää kaikki SHL:n pudotuspeliottelut ilmaisina live stream -lähetyksinä.

Näin näet SHL:n kaikki pudotuspelit ottelut:
  1. Siirry tästä Nordicbetin livestream -sivustolle >>
  2. Rekisteröi itsellesi ilmainen tili Nordicbetille
  3. Tee ensimmäinen talletuksesi*

* Minimitalletus Nordicbetille on 10€. Otteluiden katsominen ei vaadi rahapelaamista, eli voit kotiuttaa talletuksesi myöhemmin pois. Tai, voit tallettaa vaikka 10€ tilille ja pelata 9€ vedonlyöntiin. Jätä 1€ pelitilille ja voit katsoa kaikki SHL-ottelut ratkaisuun saakka ilmaiseksi Nordicbetin sivustolla ilman jatkuvia kuukausimaksuja.

Pelivalintamme:

1x2: Brynäs IF @2.08

Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.08

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.04

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.01

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - 200% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan