Euroliiga: Buducnost - Bayern Munchen

Julkaistu: 01.03.2019 12:47


Euroliiga: Buducnost - Bayern Munchen
Euroliiga | Buducnost - Bayern Munchen | 20:00
Nordicbet Nordicbet
Euroliiga jatkuu jälleen ja Petteri Koposen Bayern Munchen matkaa Buducnostin vieraaksi. Buducnost on Montenegron Podgoricasta oleva joukkue, joka on hallinnut kotimaansa koripalloa täysin ylivoimasesti jo vuosikymmenen ajan. Joukkue on mielenkiintoinen, sillä jenkkivahvistuksista löytyy nimet kuten Norris Cole sekä Earl Clark. Molemmat näistä herroista on pelannu NBA:ssa useita kausia ja Norris Cole on kaksinkertainen NBA-mestari Miami Heatin riveistä. Joukkueesta löytyy myös muutamia Montenegron maajoukkuepelaajia, jotka juuri raivasivat historiallisesti tiensä koripallon mm-kisoihin.

Vaikka joukkueesta löytyy kovia nimiä, ei Buducnost ole pystynyt kuitenkaan suorittamaan halutulla tavalla kovassa Euroliigassa. Sarjasijoitus on toiseksi viimeinen 23 pelatun ottelun jälkeen ja playoff-haaveita joukkueella ei enää ole. Voittoja on vain kuusi kappaletta ja Buducnost on hävinnyt kaikki vierasottelunsa.

Bayern Munchenin tilanne on jännittävä, kun he ovat kahden tappion jälkeen valahtanut yhdeksänneksi playoff-sijojen ulkopuolelle. Bayern hävisi hyvin tärkeän ottelun Baskoniaa vastaan, joka on juuri yhden sijan yläpuolella. Bayernin tulisi käyttää nämä mahdollisuudet hyväkseen, kun vastassa on heikompia joukkueita. Helppo voitto tästä ei kuitenkaan tule.

Bayern Munchen on ollut liian heikko levypalloissa koko kauden, mutta niin on myös Buducnost. Bayern antaa korinaluspelaamisellaan hieman löysää parempia joukkueita vastaan, mutta Buducnostia vastaan tämä vaikutus toivon mukaan ei ole niin suuri. Buducnost on kuitenkin hyökkäyksellisesti huono joukkue ja tehnyt vähiten pisteitä liigassa. Joukkue kerää myös vähiten kaikista koriin johtaneita syöttöjä, joka on vedonlyönnillisesti tärkeä tilasto katsottavaksi. Se kertoo joukkuedynamiikasta ja hyökkäysen toimivuudesta. Buducnostin heittotarkkuus on myöskin liigan kehnoimpia.

Bayernin tulee ottaa voitto ja heillä on kaikki mahdollisuudet päästä vielä playoffeihin. Kyse tässä ottelussa on, kuinka Stefan Jovic pystyy toimimaan hyökkäyspäässä ja kuinka paljon Petteri Koposelle annetaan peliaikaa ja hänen heittoansa ja ratkaisuvoimaa käytetään hyödyksi. Myös Bayernin isot miehet kuten Derrick Williams on isossa roolissa tänään. Mielestämme kuitenkin kertoimet ovat otolliset yrittää Bayernin voittoa maltillisella tasoituksella.

Pelivalintamme:

Bayern Munchen -3 @2.00

Coolbet - Lue arvostelu

2.00

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

1.93

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.92

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.92

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.92

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.92

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.92

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan