NFL: Buffalo Bills - New England Patriots

NFL | Buffalo Bills - New England Patriots | 03:15 | 7.12.2021
Kohde sulkeutuu: 07.12.2021 03:15
Säätila taitaa olla kehno, ja kummallakin joukkueella on mainio puolustus. Ilmeisimmin juostaan paljon, ja usein puolustus pysäyttää homman.NFL:n maanantait yön matsissa ovat vastakkain Buffalo Bills, joka alkukaudesta nostettiin vahvaksi Super Bowl -ehdokkaaksi sekä nyt kuuma joukkue New England Patriots.

Buffalo on kotijoukkue. Sen kohdalla voi hyvin todeta, että oleellista loppujen lopuksi on se, että milloin joukkue on kunnossa. Alkukaudesta Bills pelasi avauskierroksen tappion jälkeen neljän voiton putken, jossa muun muassa Kansas City Chiefs meni nurin 18 pisteellä. Sittemmin Bills on hiipunut. Marraskuun alussa se hävisi kehnolle Jacksonvillellekin 6-9.

Viime kierroksella Bills voitti New Orleansin 31-6, mutta ei se pelaa kovinkaan vakuuttavasti. Pudotuspelipaikkakin on Buffalolle tiukassa. Jos se nyt voittaa Patriotsin, niin sitten näyttää taas hyvältä.

New England on kuuden voiton putkessa. Paras voitto tässä sarjassa taitaa olla viime kierroksen 36-13 -voitto Tennesseestä. Siinä matsissa Patriots oli hyvä kummallakin puolella palloa. Mac Jones heitti kaksi maalia eikä joukkueelle tullut ainuttakaan pallon menetystä, kun Tennesseelle tuli neljä.

Viime kaudella Buffalo voitti AFC:n itälohkon leikiten. Tällä kaudella Bills vastaan Patriots piti olla vain läpihuutojuttu, mutta Patriotsin valmentajavelho Bill Belichick on saanut vauhtia jälleenrakennukseen. Mac Jones taitaa olla aivan kelvollinen korvaaja Tom Bradylle, ja eiköhän Jones ainakin voita hyökkäyspelaajien vuoden rookie -tittelin. Jones on hyvin samanlainen tilastonumeroisen suhteen kuin Brady. Kolmessa viime matsissa hän on heittänyt 715 jaardia 79 prosentin tarkkuudella ja vain yksi syöttö on mennyt vastustajille.

New Englandin puolustus on kuitenkin ollut joukkueen ykkösase viime aikaisessa voittoputkessa. Se on antanut neljässä viime matsissa vain 6.5 pistettä per ottelu. Jos vanha sanonta ”puolustus voittaa mestaruuksia” pitää edelleen paikkansa, niin Patriots on vahvoilla.

Jäätävää tihkua odotettavissa


Vaikka Buffalo ei olekaan aivan niin kova kuin alkukaudesta, niin sen puolustus taitaa edelleen olla koko kauden osalta liigan ykkönen. Silti se ajoittain romahtaa, kuten kaksi viikkoa sitten Indianapolista vastaan 15-41.

Buffalon mainio laitapuolustaja White on loppukauden sivussa, ja Bill Belichick varmasti noteeraa tämän. Palloa pelataan siihen aukkoon, missä White nyt ei ole.

Säätila saattaa olla tässä matsissa kuitenkin yksi iso tekijä. Buffalossa on loppuvuodesta usein kovin talviset olosuhteet, ja nytkin säätiedotus sanoo, että odotettavissa on jäätävää tihkua. Se voisi tarkoittaa sitä, että heittopeli on kohmeessa. Buffalon juoksuhyökkäys on heikkoa. Aloittava keskushyökkääjä Singletary ei ole ylittänyt 45 jaardin rajaa sitten viikon neljä. Patriotsin RB-ryhmä taas on viimeisissä kuudessa matsissa edennyt 144 jaardia per ottelu.


Bills on ottelussa kolmen pisteen suosikki, ja vaikka Patriotsin pelaaminen tässä hivenen kiinnostaakin, niin enemmän kiinnostaa pelata alle 41 pistettä. Huonon kelin vuoksi joukkueet varmaan juoksevat ja se kuluttaa kelloa. Kummallakin joukkueella puolustus on se vahvempia osa. Arvio lopputuloksesta on 20-17, luultavimmin Buffalolle.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 41 pistettä @1.98

Osuma
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.97

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders