NHL: Buffalo Sabres - Vegas Golden Knights

Julkaistu: 14.01.2020 09:03


NHL: Buffalo Sabres  - Vegas Golden Knights
NHL | Buffalo Sabres - Vegas Golden Knights |
Buffalo Sabresin vieraaksi yön Nhl-kierroksella saapuu Vegas Golden Knights. Kotijoukkue Sabresin kausi on ollut lähes identtinen viime kauteen verrattuna. Joukkueen alkukausi oli kovaa raketointia, mutta todellinen taso tuli lopulta näkyviin. Tällä hetkellä Buffalo on itäisen konferenssin 12, ja Atlantin divisioonan 5. Pudotuspeliviiva on karannut 7 pisteen päähän. Buffalon maalinteko on toiminut vaisusti, kun joukkue on tehnyt 136 maalia, joka on idässä alle keskivertotason. Joukkueen paras pistemies on ollut tuttu kaveri, Jack Eichel, joka on iskenyt tehot 27+32, ja on pistepörssin sijalla 8. Puolustus ei ole ollut kovin vakuuttavaa, joukkue on päästänyt 147 maalia, joka on idässä keskivertotasoa.

Vierasjoukkue Vegasin kausi on ollut kohtalainen. Joukkue on ollut kahtena Nhl kautenaan Stanley Cup finaaleissa, sekä viime kaudella putosi playoffien avauskierroksella Sharksille. Tällä kaudella joukkue on kerännyt 48 ottelusta 54 pistettä, jolla joukkue on napannut lännen sijan 7, ja Tyynenmeren divisioonan sijan 4. Maalinteko on ollut joukkueen ehdoton vahvuus, kun kasassa on 149 maalia, joka on lännen viidenneksi eniten. Joukkuuen paras pistemies on ollut Max Pacioretty, joka on iskenyt mukavat 20+25 tehot. Puolustus on ollut todella heikkoa, joukkue on nimittäin päästänyt 145 maalia, joka on lännessä samaa luokkaa kuin pohjajengeillä.


Maaleja luvassa


Uskon tässä ottelussa tulevan paljon maaleja, kun vastakkain ovat kaksi heikosti puolustavaa joukkuetta. Buffalon maalinteko on heikohkoa, ja etenkin nyt on huono tilanne, kun joukkueella on sivussa kaksikko Victor Olofsson, Jeff Skinner jotka ovat ihan ykkösrivin hyökkääjiä. Jack Eichelin niskassa on iso paine tuloksenteosta. Buffalon kotipeleissä on nähty hyvin maaleja, ja joukkue on pärjännyt hyvin heikosti puolustavia porukoita vastaan. Vegasilla on terävä hyökkäys, ja uskon joukkueen iskevän sellaisen 4 maalia tässä matsissa. Joukkueiden peleissä on tällä kaudella nähty keskimäärin 5.9 maalia per ottelu, joten ilolla overi lapulle.
ComeOn! bonus antaa jopa 400% lisäyksen alkuperäiselle talletuksellesi. 10€ ensitalletuksella saat pelitilillesi jopa 50€. Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa myös vaihtoehtoisen 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 300€ talletuksella 600€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden kovimpiin kuuluva 400% talletusbonus tästä!

Pelivalintamme:

Vegas Golden Knights @2.09

Olybet - Lue arvostelu

2.09

Olybet - Lunasta 50€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.05

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.05

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.05

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.05

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.04

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.04

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.04

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.04

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.04

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan