NHL: Buffalo Sabres - New York Islanders

Julkaistu: 04.05.2021 17:10

NHL: Buffalo Sabres - New York Islanders
NHL | Buffalo Sabres - New York Islanders | 2.00 | 5.5.2021

NHL:n itäisessä divisioonassa Buffalo Sabres ja New York Islanders kohtaavat toisena yönä peräkkäin. Buffalo vei yllättäen viime yön kamppailun nimiinsä, mutta uskomme pudotuspelipaikan jo varmistaneen Islandersin ottavan tästä ottelusta nopean revanssin.Sabresin katseet draftissa


Buffalo Sabresin NHL-kausi 2020–2021 on ollut surkea. Joukkue on liigan viimeisenä kerättyään 35 pistettä 53 ottelusta, ja mukaan on mahtunut muun muassa 18 ottelun tappioputki.

Valoa tunnelin päähän tuo se, että Buffalo on lähellä viimeisen sijan varmistamista, mikä tarkoittaisi parhaita mahdollisuuksia kesän varaustilaisuuden ykkösvarauksen voittamiseen. Lisäksi uusitun varausarvontasysteemin johdosta viimeiseksi sijoittunut joukkue ei voi tipahtaa alemmas kuin kolmanneksi varausjärjestyksessä.

Sabres on viime aikoina voittanut juuri sen verran, että se ei ole enää joutunut täysin naurunalaiseksi. Viimeisestä kymmenestä ottelusta kerättyjä pisteitä on kuusi, mikä on jaetusti NHL:n toiseksi huonoin saldo.

Puhvelien kokoonpanossa on tällä hetkellä käytännössä pelkkiä heikkouksia. Jokainen osa-alue on liigan huonoin, tai ainakin hyvin lähellä sitä. Keskimäärin Sabres on tehnyt neljänneksi vähiten ja päästänyt toiseksi eniten maaleja tällä kaudella.

Myös loukkaantumisrintamalla näyttää pahalta, ja etenkin maalivahtiosastolla tilanne on vaikea. Viime yön ottelussa maalivahtikaksikon muodostivat Michael Houser ja Stefanos Lekkas, joilla kummallakaan ei ollut minuuttiakaan NHL-kokemusta. Houser onnistui kuitenkin torjumaan voiton debyytissään.

Tässä kamppailussa sama kaksikko voi saada pelivastuun, mutta loukkaantuneiden listalta maalinsuulle voi palata myös Dustin Tokarski tai Ukko-Pekka Luukkonen. Kuka tahansa tästä nelikosta maalilla aloittaakaan, ei veskariosaston taso ole päätähuimaava.Saarelaisilla sijoitukset pelissä


Viime kaudella jopa konferenssifinaaleihin asti edennyt New York Islanders ei ole tällä kaudella ollut ihan yhtä kovassa lennossa. Joukkue on itäisessä divisioonassa neljäntenä, mutta sijoitusta on mahdollista vielä kohentaa loppukaudella. Ero divisioonan kärkeen on vain neljä pistettä, ja kolmantena oleva Boston Bruins on vain pisteen edellä.

Islandersin meno ei ole kuitenkaan ollut yhtä vakuuttavaa kuin muilla divisioonasta pudotuspeleihin etenevillä joukkueilla. Isles lähtee nähdäkseni joka tapauksessa altavastaajana pudotuspeleihin, ja pelkästään ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon pääseminen on tuskan takana.

Viime kausien tapaan saarelaiset ovat luottaneet pelissään tiiviiseen puolustuspeliin. Joukkue on päästänyt keskimäärin vähiten maaleja NHL:ssä, vain 2,23 ottelua kohden. Maalivahtien torjuntaprosentti 92,1 % on sekin liigan kovin lukema.

Hyökkäyspelaaminen ei ole ollut ihan niin tehokasta, mikä selittyy osittain joukkueen puolustavalla pelityylillä. Tehtyjen maalien keskiarvo 2,71 oikeuttaa liigassa vasta sijaan 19.Vieraat välttävät nöyryytyksen


Islanders lähtee ottelun ennakkosuosikkina, kuten lähti myös viime yön keskinäiseen kamppailuun. Uskomme kuitenkin, että tässä ottelussa ei enää nähdä samanlaista sulamista ja vieraat kairaavat itselleen voiton varsinaisella peliajalla.

Islanders pelaa tärkeistä pisteistä mutta valmistautuu samalla jo pudotuspeleihin. Kaksi peräkkäistä tappiota liigan huonoimmalle joukkueelle neljä ottelua ennen pleijareita olisi melko noloa eikä tekisi hyvää joukkueen itseluottamukselle. Siksi vierailla on pelissä enemmän kuin vain kaksi pistettä.

Buffalolla pelissä ei ole edes kahta pistettä. Seuran kannalta olisi jopa parempi, jos ottelusta ei tulisi pistettäkään, mutta pelaajat tuskin ajattelevat samoin. Sabres pääsee toki pelaamaan paineitta, mutta sillä ei myöskään ole mitään, jonka vuoksi pelata.

Vierasvoiton puolesta puhuu myös se, että Buffalo on ainoastaan kahdesti tällä kaudella pystynyt voittamaan kaksi ottelua peräkkäin. Luotamme saman trendin jatkuvan myös tässä tuplaottelussa Islandersia vastaan.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

1X2: New York Islanders @1.64

NordicBet - Lue arvostelu

1.64

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin bonus, talleta 25 € ja saat 75€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.64

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.64

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.63

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.63

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.63

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.63

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.63

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.62

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.62

Betinia - Lunasta 200€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Juho Niemistö