NHL: Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning

Julkaistu: 08.11.2019 07:59


NHL: Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning
NHL | Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning | 21:00
Betsafe Betsafe
NHL rantautuu jälleen Eurooppaan, kun vuorossa on kauden toinen Global Series. Buffalo Sabres ja Tampa Bay lightning pelaavat Tukholmassa ottelut perjantaina ja lauantaina. Kumpikaan joukkueista ei ole viime otteluissa esiintynyt häävisti, joten reissu valtameren yli ja muutaman päivän paussi "normaalista arjesta" voi tehdä hyvää.

Sabres isännöi perjantain ottelua. Kotiyleisön suosikki se on kuitenkin molempina iltoina, pelaahan joukkueessa Rasmus Dahlinin ja Victor Olofssonin ohella useita sinikeltaisia pelaajia. Suomalaisväriä Sabresin riveihin tuo pakkikaksikko Rasmus Ristolainen ja Henri Jokiharju. Ristolainen on pelannut jälleen hurjia minuutteja ja Jokiharjukin on noussut kolmosparissa selkeästi joukkueen top-6 pakiksi.

Sabres aloitti uuden kauden mahtavasti tuoreen päävalmentajansa Ralph Kruegerin johdolla. Luotsi vapautti taitopelaajien tekemistä ja loi pitkästä aikaa vahvan työnteon hengen pitkään rempallaan olevaan ryhmään. Viime aikoina on kuitenkin ollut nihkeää ja luonnonlait alkavat potkia vastaan. Sabres ei ole niin hyvä joukkue kuin mitä alkukausi näytti. Ei se kuitenkaan ole myöskään niin heikko, mitä viime otteluista voisi päätellä.

Lightning ei salamoiSelkeästi suurimpana mestarisuosikkina kauteen lähtenyt Lightning ei ole vielä esittänyt oikein mitään ihmeellistä. Ehjää kuusikymppistä joukkue ei ole saanut kasaan kuin äärimmäisen harvoin ja viime kauden kiekonhallintaan perustuvaa dominointia ei ole näkynyt kuin väläyksin. Myös maalivahti Andrei Vasilevskiy on ollut yllättävän epävarma.

Kaikesta huolimatta Lightning lähtee molempiin otteluihin selvänä suosikkina. Kolme ottelua neljästä edellisestä hävinnyt joukkue on kuitenkin materiaaliltaan huomattavasti parempi ja jossain vaiheessa myös peliesitykset alkanevat tätä heijastaa. Muutama hyvä harjoitus ja pieni irtiotto voi olla juuri sitä, mitä mestarisuosikki kaipaa.

Ottelun maaliodotus on vedonlyöntimarkkinoilla repäisty kokolailla keskiarvoista. Mielestämme tämä ei ole aivan perusteltua, sillä kaksi heikkovireistä ryhmää ja neutraali kaukalo on perinteisesti resepti tiiviille ja vähämaaliselle ottelulle. Matalat maalimäärät vaikuttavatkin selkeästi parhailta pelikohteilta perjantain avausmatsiin.

Uusi 200€ bonus Speedybetille


Speedybet sivusto on uudistunut ja tarjoaa nyt jopa 200€ talletusbonuksen uusille pelaajille. Sivusto toimii ilman rekisteröintiä, joten pääset suoraan pelaamaan ilman erillistä tilinavausta. Tee 20€ minimitalletus ja lunasta bonuksesi jopa 200€ asti. Lue lisää arvostelusta (Speedybet arvostelu) tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Speedybet: lunasta uusi 200€ bonus vedonlyöntiin

Pelivalintamme:

Alle 5.5 maalia @2.55

Mobilebet - Lue arvostelu

2.55

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.55

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.55

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.55

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.55

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.55

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NetBet - Lue arvostelu

2.50

Uudistunut NetBet tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.43

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.43

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.40

Speedybet - Uusi 200€ bonus tarjolla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan