NHL: Buffalo Sabres - Washington Capitals | Kuntokäyrät osoittavat eri suuntiin

Julkaistu: 22.02.2019 22:00


NHL: Buffalo Sabres - Washington Capitals | Kuntokäyrät osoittavat eri suuntiin
NHL | Buffalo Sabres - Washington Capitals | 20.00 | Sabres saa lauantain prime time -otteluun vieraita Washingtonista, kun vastaan asettuu hallitseva Stanley Cup -voittaja Capitals.
Nordicbet Nordicbet
Sabres oli syyskaudella yksi NHL:n positiivisimmista yllätyksistä, mistä kertoo esimerkiksi joukkueen kymmenen ottelun mittainen voittoputki marraskuussa. Muun muassa Jeff Skinner on ollut hyvä tällä kaudella ja on koko liigan maalipörssin neljäntenä.

Viime aikoina joukkueen tahti on kuitenkin ollut heikompaa ja pudotuspelipaikka on kohta jo karkaamassa. Tämän vuoden puolella Buffalo on voittanut ainoastaan seitsemän ottelua 21:stä. Viimeisen 20 ottelun kuntopuntaria katsottaessa itäisessä konferenssissa on ainoastaan yksi huonompi joukkue, Ottawa Senators. Heikot esitykset vaikuttavat varmasti pelaajiin myös henkisesti.

Washingtonilla suunta on puolestaan ylöspäin. Caps on viime kauden mestaruutensa ansiosta vuodessa noussut kevään varmasta sulajasta joukkueeksi, jonka pelin voi odottaa paranevan mitä pidemmälle kevättä kohden mennään. Nyt ensimmäisiä merkkejä tästä on nähty, sillä joukkue on voittanut kaksi peräkkäistä ottelua ja neljä viimeisestä kuudesta. Edellisessä ottelussa vieraissa kaatui vahva Toronto.

Lisäksi Caps hankki vastikään Kingsistä vahvistuksen, kun Carl Hägelin saapui vaihtokaupassa joukkueeseen ja tekee debyyttinsä lauantain ottelussa. Ruotsalaisen hankkiminen tuo lisää syvyyttä jo valmiiksi vahvaan hyökkäykseen, ja Caps on taas keväällä valmis taistelemaan Cupista.

Vierasjoukkueella ei näillä näkymin ole poissaoloja ottelussa. Sabresilla puolestaan poissa ovat viikon verran sivussa olleet Marko Scandella ja Kyle Okposo. Kumpikaan ei kuulu joukkueen kirkkaimpiin tähtiin, mutta ovat kuitenkin tärkeitä rivimiehiä, joiden poissaolo näkyy. Sattumaa tai ei, Scandellan ja Okposon edellisen ottelun jälkeen joukkue on hävinnyt kaikki kolme otteluaan.

Sabresin viime aikojen surkea vire tekee joukkueesta kertoimia suuremman altavastaajan laadukkaampaa Capitalsia vastaan. Washingtonilla on varmasti itseluottamus korkealla kahden peräkkäisen vierasvoiton jälkeen, ja nyt on hyvä mahdollisuus alkaa rakentamaan voittoputkea. Caps vei myös nimiinsä molemmat kauden aiemmat kohtaamiset. Pelivalinta on siis vierasvoitto varsinaisella peliajalla.

Pelivalintamme:

1X2: Washington Capitals @2.30

Coolbet - Lue arvostelu

2.30

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.25

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.25

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.25

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.23

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.23

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.20

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan