Lentopallon MM: Bulgaria - Suomi | MM-kisat alkavat!

Julkaistu: 09.09.2018 18:06


Lentopallon MM: Bulgaria - Suomi | MM-kisat alkavat!
Suomen lentopallomaajoukkue aloittaa MM-kisaurakkansa tänä iltana Bulgariassa. Kisat käydään tänä vuonna kahdessa eri maassa, Italiassa ja Bulgariassa. Suomi pelaa lohkossa D ja saa vastaansa alkusarjassa Bulgarian, Kuuban, Iranin, Puolan ja Puerto Ricon.

Suomen valmistautuminen kisoihin ei ole mennyt nappiin ja viimeisestä seitsemästä harjoitusottelusta on plakkarissa vain yksi voitto Tanskasta 3-1. Tappioita on tullut niin Romanialle kuin Virollekin, jotka on yleisesti ollut Suomelle sen tasoisia vastustajia jotka pitäisi hoitaa. Pahimpina puutteina Suomella on tiettyjen avainpelaajien puuttuminen kisoista. Suomelta puuttuu kovia nimiä joita olemme tottuneet näkemään maajoukkueessa, kuten hakkurit Ollipekka Ojansivu ja Mikko Oivanen.

Bulgaria nauttii koko kisat kotiedusta ja heidän valmistautumisensa on mennyt huomena Suomea paremmin. Bulgaria on kohdannut muunmuassa Saksaa, Ranskaa, Egyptiä ja Brasiliaa ja on saanut kovia otteluita alle. Bulgaria pelasi viimeisimmän harjoitusottelunsa 3. päivä syyskuuta, joten heillä on hyvä tuntuma päällä kisoihin lähdettäessä. Suomi on pelannut viimeisen pelinsä Romaniaa vastaan 26. elokuuta.

Bulgarialta löytyy isokokoisempi ja pitempi joukkue selkeästi kuin Suomelta. Heillä on joukkueessa 12 pelaajaa jotka ovat kaksi metriä tai ylitse. Suomella vastaava luku on kuusi pelaajaa. Tämä on Suomen yksi isoista ongelmista, kun kohdataan maailman huippumaita. Suomen joukkue ei ole tarpeeksi pitkä ja voimakas varsinkaan nyt kun tärkeitä pelaajia on pois maajoukkueesta.


Vedonlyöntimarkkina on kokolailla sitä mieltä, että Bulgaria tulee hoitamaan homman 3-0 erävoitoin. Arvokisoissa kuitenkin nähdään aina yllätyksiä ja isotkin maat voivat olla vielä hieman unessa turnauksien alussa. Suomi ei ole missään nimessä lohkonsa huonoin joukkue, vaan omaa potentiaalin olla hyvässä lykyssä lohkonsa neljäs ja voittaa Kuuban ja Puerto Ricon. Kolme maata on selkeästi Suomea parempia, joista Bulgaria on kuitenkin se jota Suomi voi oikeasti härnätä.

Uskommekin, että Suomi saa hyvän avausottelun vaikka tappio todennäköisesti tuleekin. Pelikohteeksi lyömme Suomi +2,5 erätasoituksella, joka tarkoittaa että veto tulee kotiin jos Suomi onnistuu voittamaan yhden erän. Voit myös kokeilla hieman isommalla riskillä yllä esitettyä tulosvetoa otteluun, missä pelaamme Bulgarian 3-1 voittoa.

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!


Suomalaisten suosima Rizk.com on avannut nyt myös vedonlyönnin. Yksi markkinoiden parhaimpia mobiilialustoja, nopeat kotiutukset ja kilpailukykyiset kertoimet ovat juuri sitä mitä Rizk tarjoaa. Rizkin kierrätys 100% bonukseen on vain 4 kertaa talletus ja bonus!

Siirry www.rizk.com suoraan tästä >>

  • Taustalla suomalaisosaamista
  • Todella nopeat kotiutukset
  • Aivan uusi bonus

Pelivalintamme:

Suomi +2,5 (erätasoitus) @1.82

Rizk - Lue arvostelu

1.82

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.81

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.81

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.80

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.80

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.80

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.75

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.75

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan