Bundesliiga: Bayer Leverkusen - Union Berlin

Bundesliiga | Bayer Leverkusen - Union Berlin | 16:30 | 8.1.2022
Kohde sulkeutuu: 08.01.2022 16:30
Kotijoukkue on runsasmaalinen ryhmä, mutta vierasjoukkue on aivan toista laitaa. Union Berlin on vetopuolella aliarvioitu.Bayer Leverkusen on ailahtelevainen joukkue. Ensin lokakuun puolivälistä eteenpäin se pelasi kaikki turnaukset mukaan lukien viiden voitottoman ottelun putken. Sitten oli vuorossa kuusi matsia ilman tappiota. Viimeinen ottelu putkessa oli komea 7-1 -kotivoitto Bundesliigassa Greuter Furthista. Tämän jälkeen sitten taas on tullut neljä matsia ilman voittoa.

Viimeksi Bayer Leverkusen pelasi vieraissa Freiburgia vastaan. Lopputulos oli 1-2 kotijoukkue Freiburgille. Freiburgia vastaan Leverkusen oli huonompi joukkue, mutta sitä ennen kotitasapelissä Hoffenheimia vastaan Leverkusen voitti xG-lukemat 2.43 – 1.68. Tätä ennen se hävisi Eintracht Frankfurtille vieraissa 2-5, vaikka oli xG-lukemissa 0.16 -yksikköä parempi.

Union Berlinin kolmessa viime Bundesliigan ottelussa on tehty yhteensä vain kaksi maalia. Viimeisen näistä kolmesta Union Berlin voitti, vastassa oli Bochum.
Union Berlin on ollut vähämaalinen joukkue. Maalisuhde on 23-21.

Union Berlinin kausi on sujunut mainiosti. Se on todellinen pikkuseura, mutta nyt se on sarjataulukossa seitsemäntenä. Sijoitus on vähintään ansaittu. Understatin XPTS- taulukossa Union Berlin on peräti nelosena, kun Bayer Leverkusen on vasta sijalla kymmenen.

Kummallakin on poissaoloja


African Cup of Nations osuu Bundesliigan joukkueisiinkin. Leverkusenilta puolustuksen kaksikko Edmond Tapsoba sekä Odilon Kossounuo ovat lähteneet turnaukseen. Timothy Fosu-Mensah on vielä loukkaantuneena. Piero Hincapie on takaisin joukkueen mukana koronakaranteeninsa jälkeen.
Julian Baumgartlinger on ilmeisesti pian taas pelikunnossa, mutta tuskin aivan vielä. Kaksi muuta keskikenttäpelaajaa, Charles Aranguiz sekä Exequiel Palacios ovat sivussa ainakin kuun loppuun.

Union Berlinin suurin menetys on parhaan maalintekijä Taiwo Awoniyin lähti Afrikan kisoihin. Kruse tai Behrens tullee tilalle. Khediran ja Wszolekin pelaaminen on epävarmaa koronan vuoksi, mutta muuten Union Berlin on melko hyvässä kunnossa.


Union Berlin taitaa olla hivenen aliarvostettu joukkue edelleen, vaikka kausi on ollut hyvä ja peli kulkee. Kertoimet matsiin ovat noin 1.80 – 3.80 – 4.20. Eniten kiinnostaa alle 2.5 maalia -veto, kun kerrointa saa yli 2.10. Leverkusen on over-joukkue ja Union Berlin ei ole. Berliiniläisiltä vielä puuttuu tulivoimaa kärjestä. Jos Unionilla pysyy paketti kasassa, niin ei Leverkusen täysin pääse määräämään ottelun tempoa. Panos on syytä pitää nyt kuitenkin pienenä.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.14

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.06

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.05

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.05

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
MansionBet - Lue arvostelu

2.05

MansionBet - Talleta 10€ Saat 20€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders