Bundesliiga: Bayern München - FC Köln

Ti 24.01 | klo 21.30 | Bundesliiga | BAYERN MÜNCHEN - FC KÖLN

Kohde sulkeutuu: 24.01.2023 21:30


Bayern matkalla jälleen mestariksi!


Bayern München tulee otteluun Bundesliigan piikkipaikalta, 16 ottelua on tuottanut joukkueelle 35 pistettä ja piste-ero lähimpään uhkaajaan on viisi pistettä. Bayern on koko kauden aikana hävinnyt vain yhden ottelun ja maaliero näiden 16 matsin ajalta on murskaava 50-14, joten totuttua ylivoimaa on tämä kausi jälleen ollut. Myös isäntien formi on murskaava, viidestä viimeisimmästä sarjamatsista saldona on neljä voitto ja yksi tasapeli.

Edellisellä sarjakierroksella Bayern pelasi juurikin tämän tasurin, joukkue pelasi 1-1 tasapelin RB Leipzigin kanssa. Bayern siirtyi ottelussa avausjaksolla johtoon Eric Maxim Choupo-Motingin maalilla kun avausjaksoa oli jäljellä vajaat kymmenen minuuttia. Leipzig tuli ottelussa kuitenkin toisen jakson alussa tasoihin ja näin päädyttiin pistejakoon. Leipzig oli ottelussa pelillisesti Bayernia vahvempi ja Münchenin leirissä saadaankin olla iloisia siitä, että edes yksi piste lähti joukkueen matkaan.Vieraiden meno tasapaksua!


Vierailija Köln istuu otteluun saavuttaessa vahvasti sarjan keskikastissa sijalla 11, 16 ottelusta pisteitä on kertynyt 20 ja mahdollisuudet ovat vielä mihin vain. Piste-eroa ylöspäin eurokentille on kahdeksan pistettä, kun taas alaspäin karsintaviivalle piste-ero on viisi pistettä, eli panosta vierailla riittää rutkasti. Joukkueen formi on kuiteknin heikko, viidestä viimeisimmästä sarjamatsista saldona on kolma tappiota, yksi tasuri ja yksi voitto.

Edellisellä sarjakierroksella Köln palasi voittokantaan kun joukkue murskasi samoista keskikastin sijoituksista taistelevan Werder Bremenin peräti maalein 7-1. Köln johti ottelua jo ensimmäisen puolituntisen jälkeen numeroin 4-0, eikä Werder Bremen enää toipunut tästä. Joukkueen tehomiehinä ottelussa hääräsivät tehot 2+1 tehneet keskikenttämies Ellyes Skhiri ja hyökkääjä Steffen Tigges.Maaliodottama korkealla!


Tähän otteluun lähdemme hakemaan rahastusta molempien joukkueiden maalaamisella. Bayern tulee kotonaan maalin tekemään, se on selviö, eli lähinnä kyse onkin siitä tekeekö Köln ottelussa maalia. Köln paukutti edellisessä ottelussaan peräti seitsemän häkkiä ja on viidessä viimeisimmässä sarjamatsissaan jäänyt ilman maalia kahdesti. Bayern on onnistunut pitämään maalinsa puhtaana viidestä viimeisimmästä sarjamatsista vain kertaalleen ja sekin tuli umpisurkeaa Schalkea vastaan. Luotamme siihen että ottelusta tulee hurlumhei-palloa ja maaliverkot soivat molemmissa päissä!

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät ottelussa maalin. @1.68

Osuma
Mobilebet - Lue arvostelu

1.68

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.68

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.67

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.67

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys