Bundesliiga: FC Köln - Leverkusen

Ke 9.11 | klo 19:30 | Bundesliiga | FC KÖLN - LEVERKUSEN

Kohde sulkeutuu: 09.11.2022 19:30
Köln hakee syyskauden lopulle onnistumisia


Bundesliigassa Köln majailee sijalla 12, kun otteluita on takana 13. Voitottomia sarjapelejä on Kölnillä takanaan kolme, joista se on kaksi hävinnyt, ja kun Konferenssi-liigassakin jäätiin pudotuspelien ulkopuolelle, haluaa Köln varmasti saada syyskauden loppuun onnistumisia. Sunnuntaina Köln hävisi vieraissa Freiburgia vastaan maalein 0-2, ja vaikka vieraillakin pari kelvollista maalipaikkaa oli, niin Freiburg oli varmaan juuri tuon verran parempi. Tätä edeltävillä kierroksilla tuloksena oli kotitasapeli Hoffenheimia vastaan lukemin 1-1, mutta Mainzin vieraana otettiin pataan murskaavasti 0-5, joskin tässä ottelussa joutui Köln pelaaman yli tunnin vajaalla.Köln joutuu tulemaan ilman Dejan Ljubicicia, Florian Dietzia, Mark Uthia, Tim Lemperleä sekä pitkäaikaistoipilaita Sebastian Anderssonia &vDimitrios Limniosia, joista merkittävin poissaolija lienee keskikentällä operoiva Ljubicic. Tärkeä laitapakki Jonas Hector sen sijaan on palannut harjoitusvahvuuteen, mutta pelikunto on vielä kysymysmerkki.

Leverkusen sai kerralla hanat auki


Hankalaa kautta pelaava Leverkusen sai viikonloppuna kaivattuja onnistumisia oikein toden teolla, kun kaikki kilpailut mukaan lukien, saatiin kuuden voitottoman ottelun putki poikki sarjan kärkisijoista taistelevan Union Berlinin kustannuksella. Vielä avausjakso mentiin käsijarru päällä, eikä kumpikaan saanut vaarallisia maalipaikkoja luotua, mutta toisella jaksolla Leverkusen painoi kaasupoljinta ja rallatteli lopulta 5-0 voittoon kaksi maalia värkänneen Moussa Diabyn johdolla. Pelillisesti ei tasoero aivan noin suuri ollut, mitä tulos kertoo, mutta ei Union Berlin todellisuudessa saanut oikein lainkaan uhkaa luotua kohti Lukas Hradeckýa, ja ansaitun voiton Leverkusen kairasi heikon Leipzig-ottelun jälkeen.Union Berliniä vastaan Leverkusen sai puolustuspelin kuntoon, mutta tästä ei vielä liikaa johtopäätöksiä voida tehdä, sillä todellisuudessa Union Berlinin hyökkäyspeli ei ole niin väkevää, mitä voitaisiin sijoituksesta ja tämän tuloksista päätellä. Leverkusenilla on varsinkin vieraissa ollut omassa päässä todella vaikeaa. Viimeiseen neljään vieraspeliin Bundesliigan puolella, on Leverkusen päästänyt peräti 13 maalia, ja myös maaliodottamalukemat kertovat melko karua kieltä puolustuspelin ongelmista. Leverkusenilta ovat yhä sivussa Sardar Azmoun, Patrick Schick sekä Florian Wirtz.


Overit maistuu


Leverkusen on kertoimien valossa ottelun suosikki, mutta sen vieraspelaaminen ei vielä ole vakuuttanut, joten en näkisi sen kertoimia pelattavina. Overeista löytyy sen sijaan pientä valueta, ja tämä maistuu peli-ideanakin. Leverkusenilla on isoja puolustuksellisia ongelmia ollut vieraissa, ja Köln pystyy kyllä tähän iskemään kiinni. Toisaalta vierailla on allaan hyvä esitys, ja onnistumisten myötä itseluottamus on saanut takuulla nostetta, joten tuloksellista hyökkäyspeliä lähdetään varmasti jatkamaan.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 2,5 maalia @1.75

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.75

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.7

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.68

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.67

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan