Bundesliiga: Frankfurt - Schalke

La 21.01 | klo 16.30 | Bundesliiga | FRANKFURT - SCHALKE

Kohde sulkeutuu: 21.01.2023 16:30


Isännät mukana kärkikahinoissa!


Frankfurt tulee matsiin Bundesliigan neljänneltä sijalta, 15 ottelua on tuottanut joukkueelle 27 pistettä ja piste-ero johtavaan Bayern Müncheniin on seistemän pistettä. Taistelu eurokentille pääsystä on kuitenkin veristä, sillä seitsemäntenä oleva Wolfsburg on isäntiä jäljessä vain neljä pistettä, joten pistemenetyksiin ei todellakaan ole varaa. Frankfurt on viidestä viimeisimmästä sarjamatsistaan voittanut kolme ja pelannut kertaalleen tasan, eli joukkueen formi ennen MM-kisoja oli hyvä. Viimeisessä sarjamatsissa ennen taukoa joukkue tasasi pisteet Mainzin vieraana numeroin 1-1, joukkueen ainokaisesta ottelussa vastasi MM-kisoissakin Ranskan joukkueessa nähty hyökkääjä Randal Kolo Muani.

Isäntien lasarettiosasto näyttää positiiviselta, sivussa on varmuudella vain kaksi peluria. Sivussa ovat puolustaja Tuta ja keskikenttämies Marcel Wenig, näistä kahdesta Tutan poissaolo on isompi lovi isäntien kokoonpanossa, mutta Frankfurt-luotsi Oliver Glasner saa jalkeille lähes parhaan mahdollisen avauskokoonpanon.Schalke suurissa ongelmissa jälleen!


Schalke tulee otteluun sarjan viimeiseltä sijalta, 15 matsia on tuottanut joukkueelle vain yhdeksän pistettä ja näyttääkin siltä että perinteikkään saksalaiseuran tie käy takaisin alemmalle sarjatasolle. Piste-ero putoamisviivan paremmalle puolelle on jo viisi pistettä, eikä mikään anna osviittaa sille että joukkueen sarjasijoitus tästä merkittävästi paranisi. Varsinkin maalinteko on ollut vieraille tuskaa, joukkue on tehnyt 15 pelaamassaan matsissa vain 13 häkkiä ja se on sarjassa vähiten. Viimeisimmässä sarjamatsissa Schalke koki tappion kun Bayern München vieraili Schalken kotiluolassa. Bayern ei antanut Schalkelle mahdollisuuksia ja vei pisteet nimiinsä numeroin 0-2.

Vieraat tulevat otteluun todella siipirikkoisena, joukkueen vahvuudesta on varmuudella sivussa neljä peluria ja peräti kuusi pelaajaa on epävarma pelikunnostaan matsissa. Epävarma pelikunnostaan on mm. keskikenttämies Alex Kral, joka on pelannut isoja minuutteja kuluvalla kaudella. Jotain positiivistakin on, Schalke ilmoitti lainanneensa hyökkääjä Michael Freyn riveihinsä ja toivookin kärkimiehen tuovan helpotusta maalinteon tuskaan.
Ennakkosuosikista ei epäselvyyttä!


Frankfurt on matsiin tultaessa päivänselvä ennakkosuosikki, emmekä mekään sitä kiellä. Frankfurt taistelee paikasta eurokentille ja tämän kauden esityksillä sen todella ansaitseekin, Schalke sen sijaan tuskailee maalinteon kanssa eikä pisteitä meinaa tulla edes vahingossa. Schalke on vieraspelaamista mitattaessa sarjan heikoin joukkue, seitsemästä pelaamastaan ottelusta saldona on vain kaksi tasuripistettä ja maaliero on karmea 4-13. Näihin faktoihin nojatessa isäntien vähintään kahden maalin voitosta tarjoiltava kahden pintaan oleva kerroin kelpaa meille mainiosti!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Frankfurt -1.5 @2.00

Osuma
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.95

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.94

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.94

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys