Bundesliiga: Hertha Berlin - Wolfsburg

Ti 24.1. | klo 21:30 | Bundesliiga | HERTHA BERLIN - WOLFSBURG

Kohde sulkeutuu: 24.01.2023 21:30


Hyökkäykset kummallakin vähintään ok


Hertha Berlin on aina vaan Bundesliigan kriisiseura. Berliinin ”suurempi” seura on nyt sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Stuttgart on karsijan paikalla pisteen päässä ja toinen suurseura Schalke sarjajumbona viisi pistettä takana.
Talvitauon jälkeen Hertha hävisi vieraissa Bochumille 1-3. Infogolin xG-laskujen mukaan Bochum voitti matsin myös siinä tilastossa lukemin 1.35 – 0.86. Muuten Hertha Berlin on Infogolin mukaan alisuorittanut jonkin verran. XG-lukemien mukaan sen oikea paikka sarjataulukossa olisi sijalla 15.

Jos Herthan pelistä hakee jotain hyvää, niin sen hyökkäys ei ole ollut aivan kehno. 12 viime liigamatsissa se on jäänyt vain kerran ilman maalia. Berliinin Olympiastadionilla se on tehnyt kaksi kassia viisi kertaa kuudessa viime ottelussa. Ainoastaan Bayern Munchen sekä Dortmund ovat hakeneet voitot Olympiastadionilta.

Wolfsburg on sarjassa seitsemäntenä ja hyvässä kunnossa. Alla on viiden Bundesliigan matsin voittoputki. Talvitauon jälkeen se kasvatti putkea voittamalla Freiburgin tylysti 6-0. XG-luvut matsiin olivat 2.73 – 0.55.
Koko kauden osalta xG-luvun kertovat, että Wolfsburg on korkeammalla, mitä sen pitäisi olla. Infogolin mukaan joukkue on pärjännyt vain hivenen paremmin kuin Hertha Berlin, paikka xG-taulukossa on sijalla 13.
Viiden matsin voittoputkessaan Wolfsburg on tehnyt komeat 17 osumaa ja päästänyt vain yhden. Seitsemässä viime liigapelissän joukkue on tehnyt jokaisessa vähintään kaksi maalia.

Betsit totals-puolelle


Hertha Berlin hankki hiljattain Augsburgilta hyökkääjä Florian Niederlechnerin. Hän ei kuitenkaan ole nyt mukana, vaan sairastuvalla hoitamassa lihasvammaa. Stevan Jovetic on myös sivussa Herthan kärjestä, hänelläkin on lihasvamma. Sairastuvalla ovat myös Chidera Ejuke sekä Kelian Nsona.

Wolfsburgilla Patrick Wimmer sai viimeksi iskun päähänsä, ja hän on tuskin nyt mukana. Paulo Otavio on puolustuksesta pelikiellossa keltaisen korttiensa vuoksi.


Kertoimet matsiin ovat noin 2.80 – 3.40 – 2.40. Eniten kiinnostaa yli 2.5 maalia betsi, kerroin on noin 1.85. Kotijoukkueella hyökkäys on ollut hyvä, ja kotona koko joukkue on pelannut paremmin. Wolfsburgin maalimäärä viime kierroksilla on vakuuttava. Jos kumpikin jatkaa edes suurin piirtein niin kuinka viime kierroksilla on mennyt, niin tämä on useamman maalin matsi.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @1.88

Osuma
Neo.bet - Lue arvostelu

1.88

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.87

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.86

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan