Bundesliiga: Mainz - Dortmund

Ke 25.01 | klo 19.30 | Bundesliiga | MAINZ - DORTMUND

Kohde sulkeutuu: 25.01.2023 19:30


Mainz kaipaa pisteitä!


Mainz tulee otteluun sarjan sijalta 12, 16 ottelua on tuottanut joukkueelle 20 pistettä. Piste-eroa europaikoille joukkueella on kahdeksan pistettä, mutta Mainzin tapauksessa huolta tuo se fakta, että piste-eroa karsijan paikalle on vain viisi pistettä ja formi joukkuella on karmaiseva. Viidestä viimeisimmästä sarjamatsista on tullut kaksi pistttä ja takaa tulevat joukkueet napsivat pisteitä paremmalla tahdilla, näinköhän Mainz-fanit vielä tällä kaudella joutuvat jännittämään sarjapaikkansa puolesta?

Edellisellä sarjakierroksella Mainz tasasi pisteet Stuttgartin vieraana numeroin 1-1, Mainz oli pelillisesti ottelussa heikompi ja saakin olla iloinen siitä että pisteen mukaansa taistosta sai. Mainzin ainokaisen maalin kamppailussa iski rankkarista tanskalaishyökkääjä Marcus Ingvartsen avausjakson lopulla, toisella jaksolla ei maaleja nähty ja näin päädyttiin pistejakoon.Joko Dortmund heräää tähän kauteen?


Dortmundin kausi on ollut vaisu, joukkue tulee matsiin kuudennelta sijalta. Positiivista tilanteessa on se, että piste-ero johtavaan Bayerniin on vasta seitsemän pistettä, eli vielä ei mitään ole menetetty mutta pisteitä on alettava tulemaan. Joukkueen formi on kohtalainen, viidestä viimeisimmästä Bundesliigan matsista joukkue on napannut itselleen yhdeksän pistettä.

Edellisellä sarjakierroksella Dortmund nappasi itselleen kolme pistettä, kun joukkue kaatoi kotonaan Augsburgin numeroin 4-3. Dortmundin tehomiehenä ottelussa hääräsi suurseurojen kiikarissa oleva keskikenttämies Jude Bellingham, joka merkkautti ottelussa itselleen tehot 1+1. Mielenkiintoista nähdä tulevan kesän siirtomarkkinat, jossa Bellinghamia on viety mm. Real Madridin tähtikatraaseen. Dortmundin kannalta olisi tärkeää saada pidettyä englannin maajoukkuemies joukkueessa, mutta hyvin epätodennäköiseltä se näyttää.Luotto vieraissa!


Vaikka Dortmundin kausi onkin ollut vaisu ja vieraspelaamista mitattaessa joukkue on vasta sarjan keskikastissa, niin silti me luotamme ottelussa vieraisiin. Mainz on kotijoukkueista sarjan kolmanneksi huonoin, kauden seitsemästä kotimatsista Mainz on voittanut vain yhden matsin ja se on auttamatta liian vähän. Dortmundilla on myös etu formissa ja materiaalissa, joten joukkueen voitosta tarjoiltava päälle kakkosen kerroin kelpaa meille hyvin!

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

1X2: Dortmund @2.3

Osuma
Betfair - Lue arvostelu

2.3

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.3

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.3

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.3

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.28

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys