Bundesliiga: Schalke - RB Leipzig

Ti 24.01 | klo 19.30 | Bundesliiga | SCHALKE - RB LEIPZIG

Kohde sulkeutuu: 24.01.2023 19:30


Schalkella vaikeat ajat menossa!


Schalke tulee matsiin koko Bundesliigan viimeiseltä sijalta, 16 ottelua on tuottanut joukkueelle yhdeksän pistettä ja piste-ero putoamisviivan paremmalle puolelle on jo kuusi pistettä. Varsinkin maalinteko on ollut isännille silkkaa tuskaa, joukkue on 16 pelaamassaan ottelussa viimeistellyt vain 13 maalia ja se on sarjassa selvästi vähiten. Isäntien formikin on heikko, viidestä viimeisimmästä sarjamatsista saldona on neljä tappiota ja yksi vaivainen voitto.

Edellisellä sarjakierroksella joukkue jäi vieraskentällä Frankfurtin jalkoihin numeroin 3-0. Vaikka Schalke olikin pelillisesti ottelussa hyvin mukana, maalinteko oli jälleen äärimmäisen vaikeaa, tästä hyvänä esimerkkinä on se, että Schalke voitti ottelussa laukaukset maaliakohden 4-3, mutta ei vain saanut palloa maaliin. Suurimpana piikkinä Schalken lihassa hääräsi Frankfurtin tanskalainen keskikenttälupaus Jesper Lindström, joka merkkautti matsissa maalin ja maalisyötön.Vieraat haaveilevat jopa mestaruudesta!


RB Leipzig tulee matsiin sarjan viidenneltä sijalta, 16 matsista vieraiden pistepussi on kertynyt 29 pisteen verran. Piste-ero kärkipaikalla olevaan Bayern Müncheniin on vain kuusi pistettä, joten jopa mestaruushaaveet ovat vielä erossa, vaikkakin haastetta siinä piisaa. RB Leipzigin formi otteluun tultaessa on loistava, viidestä viimeisimmästä sarjamatsista joukkue on voittanut neljä ja pelannut kertaalleen tasan.

Edellisellä sarjakierroksella tuli juurikin tämä tasuri, kun joukkue tasasi pisteet kotonaan Bayern Münchenin kanssa. RB Leipzig oli matsissa pelillisesti edellä ja Bayern saakin olla onnellinen että sentään yksi piste tuli. Bayern johti avausjakson jälkeen 0-1, mutta RB Leipzig väänti kuin vääntikin ottelun tasoihin, tasoitusmaalista ja ottelun loppulukemista vastasi puolustaja Marcel Halstenberg.
Iskemme isäntien vaikeuksiin!


RB Leipzig on matsissa ansaitusti suosikki, emmekä usko Schalken pystyvän vieraita haastamaan. Peli-idea löytyykin isäntien maalimäärästä, Schalke on tehnyt sarjassa vähiten maaleja ja edelliset kaksi sarjamatsia on kulunut ilman tehtyä maalia. Isäntien alle 0.5 maalista tarjoillaan päälle kahden kerrointa, joka on mielestämme kokeiltavissa, varsinkin kun ottaa huomioon kotijoukkueen suuret ongelmat viimeistelemisessä!

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Schalke alle 0.5 maalia @2.55

Huti
Betfair - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.35

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.35

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys