Bundesliiga: Union Berlin - Hoffenheim

La 21.01 | klo 16.30 | Bundesliiga | UNION BERLIN - HOFFENHEIM

Kohde sulkeutuu: 21.01.2023 16:30Isännät iskuasemissa!


Union Berlin tulee otteluun Bundesliigan viidenneltä sijalta, 15 ottelua on kerryyttänyt isäntien pistepussia 27 paunan verran. Jokainen piste on tärkeä, sillä europaikoista käydään kiivasta taistelua kahdeksan joukkueen kesken ja pienikin suvantovaihe formissa tietää sarjasijoituksen laskua. Union Berlinillä oli kyseinen suvantovaihe käynnissä ennen MM-taukoa, sillä joukkue oli sitä ennen viidestä edellisestä ottelustaan voittanut vain yhden, joten isäntien kannalta paussi tuli otolliseen aikaan. Viimeisimmässä sarjamatsissa Union Berlin taipui Freiburgin kotiluolassa numeroin 4-1, Union Berlinin ainokaisesta ottelussa vastasi ottelun loppuhetkillä rankkarista hyökkääjä Sven Michel.

Toivoa paremmasta formista isäntien kannalta antaa ainakin harjoitusmatsit, Union Berlin pelasi niitä MM- ja talvitauon aikana kuusi, joista se voitti jokaisen. Viimeisimmässä harjoitusmatsissa joukkue kaatoi Slovakialaisen Zilinan numeroin 3-1, voittomaaliksi jääneestä 2-1 osumasta vastasi puolustaja Danilho Doekhi.Vieraat tukevasti keskikastissa!


Hoffenheim on sarjassa sijalla 11, piste-eroa europelipaikoille on seitsemän pistettä ja putoamistaistoon neljä pistettä. Eli Hoffenheimilla on tällä kaudella mahdollisuudet vielä mihin vain, pitemmällä pisteputkella jopa taistoon europaikoista ja kunnon sukeltamisella vaikka tippumiseen. Myös Hoffenheimin kannalta tauko tuli otolliseen paikkaan, sillä vieraat ovat viidestä viimeisimmästä sarjamatsistaan saanet nimiinsä vain yhden tasuripisteen ja se on auttamatta liian vähän. Edellisellä sarjakierroksella Hoffenheim taipui kotonaan Wolfsburgille numeroin 1-2, joukkueen ainokaisesta vastasi keskikenttämies Christoph Baumgartner.

Myös vieraat pelasivat tukun harjoitusmatseja tauon aikana, kuudesta treenimatsista Hoffenheim voitti kolme ja pelasi kaksi tasan. Viimeisin harjoitusmatsi Mainzia vastaan oli melkoinen näytelmä, ottelussa pelattiin 2x75-minuuttia, eli todellisesta maraton-ottelusta oli kyse. Tämä matsi päättyi sopuisasti tasapeliin numeroin 2-2. Hoffenheimin maaleista ottelussa vastasi puolustaja Justin Che ja keskikenttämies Munas Dabbur.
Maaliverkot kovilla?


Tähän matsiin lähdemme hakemaan rahastusta yli 2.5 maalin ottelulla, josta tarjoillaan yllättävän korkeaa kerrointa. Union Berlinin viidestä viimeisimmästä sarjamatsista jokaisessa paukutettiin yli tämän rajan, kun taas Hoffenheimin otteluissa yli kyseisen rajan tehtiin maalea kolmessa. Näihin faktoihin nojatessa maalien todennäköisyys ottelussa on suuri. Myös harjoituskaudella kumpikin joukkue jatkoi maali-iloitteluitaan, joten myös se antaa lisäluottoa tähän kohteeseen. Overista tarjoiltava 1.9:n pintaan oleva kerroin on sellainen tarjous jota me emme jätä käyttämättä!


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Ottelussa yli 2.5 maalia @1.93

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.87

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys