Bundesliiga: Werder Bremen - Augsburg

Bundesliiga | Werder Bremen - Augsburg | 21.30 | 9.9.2022
Kohde sulkeutuu: 09.09.2022 21:30
Kautensa pirteästi avannut Werder Bremen saa vieraakseen Augsburgin. Isännät ovat hyvän alkukautensa ansiosta suosikkeja tähän matsiin tultaessa ja myös me allekirjoitamme sen!Bremenin alkukausi sujunut mallikkaasti!


Täksi kaudeksi paluun Bundesliigaan tehnyt Werder Bremen on avanut kautensa yllättävän pirteästi, sillä joukkue on viiden pelatun kierroksen jälkeen sarjassa kahdeksantena. Viidestä matsista saldona on kaksi voittoa, kaksi tasuria ja vasta yksi tappio. Tämä varmasti tyydyttää isäntien leirissä, sillä joukkueen ensisijainen tavoite tällä kaudella lienee sarjapaikan säilyttäminen ja tälläinen kauden alku antaa siihen loistavat mahdollisuudet!

Isännät tulevat matsiin voitollisissa tunnelmissa, sillä joukkue kaatoi edellisellä kierroksella vieraskentällä Bochumin numeroim 0-2. Ottelu oli tasainen ja pitkään näyttikin siltä että matsissa päädytään pistejakoon, mutta Werder Bremen oli eri mieltä. Ottelussa mentiin tasatahtia aina viimeiselle kympille asti kunnes alkoi tapahtua, ensin VAR hylkäsi Bochumin maalin käsivirheen vuoksi ja sen jälkeen Bremen sisuuntui ja takoi viimeisen viiden minuutin aikana kaksi maalia. Werder Bremenin sankariksi matsissa nousi vähemmän yllättäen hyökkääjä Niclas Füllkrug joka teki joukkueen molemmat maalit, saksalaishyökkääjä on nyt tehnyt alkukauden viidessä matsissa viisi maalia.Vierailla vaikeampaa!Augsburgin alkukausi on ollut todella vaikea, joukkue on viidestä pelaamastaan matsista voittanut vain yhden ja hävinnyt peräti neljästi. Suurimmat ongelmat joukkueella on hyökkäyspäässä, sillä viidessä matsissa joukkue on saanut pallon vastustajan maaliverkkoon vain kolme kertaa. Tähän kun lisätään se fakta, että omissa on kolissut alkukauden aikana kymmenen kertaa, niin ei liene yllätys että joukkueen sarjasijoitus on mitä on.

Huuhkaja-hyökkääjä Fredrik Jensen on saanut Augsburgin riveissä hyvin vastuuta ja onkin jo viimeistellyt alkukauden aikana kaksi maalia, yhden Saksan Cupissa ja yhden Bundesliigassa. Edellisestä matsista Jensen oli jostain syystä sivussa, nähtäväksi jää saako suomalainen vastuuta Werder Bremeniä vastaan.

Edellisellä kierroksella Augsburg jäi kotonaan Hertha Berliinin jalkihin numeroin 0-2, Augsburg oli matsissa vastaantulijana lähes koko matsin ajan ja saa olla onnekas ettei taululla komeillut pahemmat lukemat mitä nyt. Augsburgin ainokainen kunnollinen maalintekopaikka tuli avausjaksolla hyökkääjä Mergim Berishalle, jonka laukaus kuitenkin kilpistyi pystypuuhun.
Etu selvästi isäntien puolella!


Werder Bremen tulee otteluun selvänä suosikkina, joukkue on selvästi Augsburgia paremmassa vireessä ja saa itselleen myös kotiedun. Suurin ero joukkueiden välillä on hyökkäyskalustossa, sillä Bremen on alkukauden aikana iskenyt peräti 12 häkkiä ja samassa ajassa Augsburg on maalannut vain kolmesti. Bremenin hyökkäyspelaaminen on sen verran vakuuttavaa, että isännät tekevät kotonaan varmasti useammankin kaapin eikä vierailijat pysty siihen vastaamaan!

Pelivalintamme:

1X2: Werder Bremen @1.65

888sport - Lue arvostelu

1.65

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.65

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.63

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.63

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys