Bundesliiga: Wolfsburg - Dortmund

Ti 8.11 | klo 19:30 | Bundesliiga | WOLFSBURG - DORMTUND

Kohde sulkeutuu: 08.11.2022 19:30Wolfsburg löytänyt tuloskunnon


Wolfsburg on heikon kauden alun jälkeen löytänyt oivan tulosvireen. Bundesliigassa sijalle 11 kavunnut Die Wölfe on Bundesliigassa kuuden ottelun pisteputkessa, ja kahdeksasta viimeisestä sarjapelistään on se hävinnyt vain kerran. Pisteitä ja voittoja on toki otettu hieman heikommillakin esityksillä, joten valmista ei Niko Kovacin suojattien peli ole, mutta itseluottamusta on varmasti saatu parsittua kasaan hyvien tulosten myötä, sillä kauden ensimmäiset kierrokset oli Wolfsburg niin pelillisesti, kuin tuloksellisesti heikossa kunnossa. Lauantaina haki Wolfsburg 3-0 vierasvoiton Mainzista ja sitä edeltävällä kierroksella kaadettiin kotona Bochum lukemin 4-0, joten maalihanojakin ollaan saatu mukavasti auki. Kuudessa edellisessä ottelussa on Wolfsbburg maalinteossa onnistunut yhteensä 15 kertaa.Kokoonpanotilanne Wolfsburgilla on sama, kuin lauantain kierroksella. Sivussa ovat täten Josuha Guilavogui, Max Kruse, Kevin Paredes & Bartol Franjic.

Dortmund ollut tehokkaalla tuulella


Dortmund on niin ikään löytänyt viime kierroksilla hyvää tulosvirettä. Lokakuun alkuun se pelasi Bundesliigassa kolme voitotonta ottelua putkeen, joista kaksi se hävisi, vaikka pelillisesti ei tekeminen kovin huonoa ollutkaan. Tuon jälkeen on käyrä osoittanut vahvasti ylöspäin. Kaikki kilpailut mukaan lukien on tappiottomia otteluita peräjälkeen tilillä nyt kuusi, ja Bundesliigassa on voittoputki kolmen pelin mittainen, kun Dortmund on kaatanut Stuttgartin (5-0), Frankfurtin (2-1) sekä viimeksi lauantaina Bochumin (3-0). Bochumista ja Stuttgartista otettiin pelitapahtumienkin valossa ihan ansaitusti voitot, mutta Frankfurtia vastaan oli Dortmundilla vaikeuksia, ja voitto oli erinomainen tulos tuosta ottelusta. Kaiken kaikkiaan todella tehokas on Dortmund ollut viime kierroksilla, sillä maalipaikkoja ei kuitenkaan Die Borussen valtavia määriä ole pystynyt luomaan.Useampi pelaaja on yhä Dortmundilta sivussa eri vaivojen takia, joten tällä rintamalla tuskin ainakaan positiivisia muutoksia on tapahtunut. Viime kierroksella kentällä piipahtanut Marco Reuskin on jälleen mitä ilmeisemmin ulkona pelistä.


Wolfsburgille liikaa tarjolla


Ottelu haiskahtaa maalimääriltään overilta, sillä todella tehokkaita ovat Wolgsburg & Dortmund olleet viime aikoina. Overeiden lisäksi peli-ideaksi maistuu Wolfsburgin menestyminen. Kotijoukkue on menossa oikeaan suuntaan, vaikka pelillisesti parannettavaa riittääkin. Kotonaan on Wolfsburg esiintynyt kuitenkin kelvollisesti, eikä Dortmundinkaan peli sillä tasolla ole, hyvistä tuloksista huolimatta ollut, että sen kuuluisi kovinkaan suurena suosikkina otteluun lähteä, vielä kun huomioidaan vieraiden suurehko poissaolijoiden määrä. Voimasuhteita voi hinata huomattavasti lähemmäs 50-50-tyyppisiä, joten oikeastaan kaikki vedot Wolfsburgin suunnalta kelpaa. Otetaan kotijoukkuetta tasurivarmistuksen kanssa lapulle.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Wolfsburg AF+0/DNB @2.6

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.48

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.45

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.45

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan