Valioliiga: Burnley - Liverpool

Julkaistu: 05.12.2018 08:17


Valioliiga: Burnley - Liverpool
Valioliiga | Burnley - Liverpool | 21:45
Liverpoolin puolustus on Valioliigan ykkönen. Se on nyt päästänyt 14 ottelussa vain viisi maalia. Viime kaudella oli toisin, silloin se päästi 38 ottelussa yhtä monta maalia.
Hyökkäyskin on Poolin kohdalla hyvin erilainen kuin viime kaudella. Silloin se pommitti Valioliigassa 84 maalia, ja nyt se on tehnyt liigan top nelosesta vähiten osumia, vain 27, kun Manchester City on tehnyt jo 45 kassia
Viime kaudella Mo Salah voitti koko Valioliigan maalikuninkuuden, tällä kaudella Salah on vain tavallinen hyvä laituri. Roberto Firmino on ollut kaksi viimeistä ottelua todella vaisu, ja saattaa joutua penkille tänään. Sadio Manekin saattaa olla sivussa, hänellä on kolhuja.

Poolin illan vastus Burnley on kaikin puolin vaisu ryhmä. Viime kaudella se pelasi hienosti, tuli sarjassa seitsemänneksi ja pelasi syksyllä Eurooppa-liigaa. Nyt Burnley on toiseksi viimeinen, ja voitoton putki on jo seitsemän ottelun mittainen.

Liverpoolin manageri Jurgen Klopp laittaa varmasti rotaatio-nappulan päälle. Ensi viikolla Pool pelaa Mestareiden liigassa Napolia vastaan, ja se peli olisi voitettava, muuten tulee loppu Mestareiden liiga -kaudelle. Tämän jälkeen Anfieldille tulee Manchester United, ja tätä Liverpool ei halua hävitä.

Poolin puolustus on rautaa ja kärkipää vaisu. Burnley on ottelussa tyystin altavastaajana. Miksi sitten vetomarkkina odottaa paljon maaleja? Tähän on laitettava vastaan. Alle 2.5 maalia -betsille saa liki 2.40 -kertoimia.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

alle 2.5 maalia @2.33

888sport - Lue arvostelu

2.33

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.33

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.32

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.32

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.32

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.30

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.30

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.25

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan