Valioliiga: Burnley - Southampton

Julkaistu: 01.02.2019 19:04


Valioliiga: Burnley - Southampton
Valioliiga | Burnley - Southampton | 17:00
Launtaina Burnley saa vastaansa heikon kauden pelanneen Southamptonin Turf Moorilla.

Joukkueet löytyvät 24 pelatun kierroksen jälkeen tasapisteistä neljä pistettä putoamisviivan yläpuolelta ja lauantain ottelu tulee olemaan molemmille joukkueille elintärkeä Valioliigassa pysymisen kannalta. Kotijoukkue Burnley on operoinut kotonaan Turf Moorilla tasaisesti, voittaen 11 kotiottelustaan neljä, pelattuaan tasan kerran ja häviten kuudesti, maalieron ollessa 14:21. Vierasjoukkue Soton taasen on onnistunut 12 vierasottelustaan nappaamaan ainoastaan kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja seitsemän tappiota, maalierolla 12:22.

Kotijoukkueelta sivussa ovat hyökkääjä Aaron Lennon, keskikentän Steven Defour, puolustaja Matthew Lowton, kun taas keskikentän Robert Brady tekee paluun kokoonpanoon. Maininta on myös annettava Stokesta Burnleyn riveihin siirtyneelle 38-vuotiaalle konkarihyökkääjä Peter Crouchille, joka nähdään joukkuuen kokoonpanossa jo tulevana lauantaina.

Vierasjoukkue Sotonilla sen sijaan sivussa ovat maajoukkueen mukana oleva toppari Maya Yoshida, keskikentän Mario Lemina sekä nuorihyökkääjä Michael Obafemi. Päähänsä osuman saanut Pierre-Emile Hojbjerg on mukana kokoonpanossa, joka on todella tärkeä palanen Sotonin keskikenttä pelaamisessa. Nilkkavaivojen kanssa painiva Charlie Austin oli keskiviikon kuntotestissä kärsinyt vielä nilkkakivuista, joten Austinin pelaaminen lienee edelleen epävarmaa.

Molemmat joukkueet lähtenevät pelaamaan kohtuu varovaisesti, sillä kummallakaan joukkueella ei ole varaa tappioon, mutta allekirjoittanut tahtoo uskoa paremmalla materiaalilla pelaavan Southamptonin kääntävän todella heikon kauden, näissä tärkeissä otteluissa edukseen ja vieraiden voitolle tarjottu kerroin 3.00 lähtee mukaan peleihin.

Pelivalintamme:

Southampton @3.00

Unibet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.99

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.90

Helmikuun ajan paranneltu 150%/100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.90

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.90

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan