La Liga: Cádiz - Barcelona

La Liga | Cádiz - Barcelona | 10.9.2022 | 19:30
Kohde sulkeutuu: 10.09.2022 19:30
La Ligassa Cádiz isännöi Barcelonaa lauantain alkuillasta Nuevo Mirandilla-stadionillaan. Vierasjoukkue kohtaa ensi viikon tiistaina Mestarien liigassa Bayern Münchenin ja tuota ottelua joutuu Xavin valmennustiimi pitämään jo tarkasti silmällä. Vaikeuttaako tämä urakkaa merkittävästi lauantaina Cádizin vieraana?Sergio Gonzálezin luotsaama Cádiz olisi taatusti toivonut erilaista starttia alkaneeseen liigakauteen. Neljä peliä on takana ja pistesarakkeessa on edelleen pyöreä nolla. Mikä pahinta, andalusialaispoppoo ei ole onnistunut latomaan kuulaa verkkoon ainuttakaan kertaa. Samalla puolustuspää vuotaa kuin seula, joten vitsit ovat vähissä. Cádizin seurajohto ei ole kaikkein suopein, joten Sergion työpaikkakin saattaa olla uhattuna.Kokoonpano isännillä pitäisi sentään olla kelvollisessa jamassa. Rubén Alcaraz on kuntoutunut pelikykyiseksi, joten keskikentän pohjan rotaatiomies Jon Ander Garrido on ainoana Cádiz-ukkona sairastuvan puolella. Alcaraz ei todennäköisesti ole kuitenkaan ainakaan vielä avauksessa vaan keskikenttä lienee muotoa Fede San Emeterio – Tomás Alarcón – Antonio Blanco.


Barcelona on viimein äitynyt loistovetoon niin Euroopassa kuin kotimaankin kamaralla Espanjassa. Maalinteko on totta kai helppoa, kun on Robert Lewandowskin kaltainen pelimies rosterissa, mutta viikolla toki onnistui hattutempun tehneen Lewandowskin lisäksi niin Ferran Torres kuin Franck Kessiékin maalinteossa, kun Viktoria Plzen murskattiin Camp Noun kotiyleisön edessä peräti lukemin 5-1. Cádiz-ottelun jälkeen pelit tosiaan kovenevat reilusti, kun painajaisia katalaaneille viime vuosina aiheuttanut Bayern kohdataan Münchenissä.

Cádiz-otteluun Xavi lähtee kevyen tai keskitason rotaation kera, mutta toki Sergio Busquets, Raphinha, Ronald Araújo ja kumppanit lepäsivät jo Plzen-pelissä. Vahvan koosteen vieraat saavat taatusti jalkeille siis lauantainakin. Onko jo Lewandowskin vuoro levätä vai jaksaako puolalaistähti painaa?

Barcelonan maaleja lapulle


Kotijoukkueen sanalla sanoen kehnon nykyvireen huomioiden vieraiden kertoimista löytyy herkkuja. Pelataan tällä kertaa Barcelonan maalimäärää – yli 2,5 maalia toteutuu kyllä nykykertoimia useammin, vaikkei vierailla aivan paras kooste kentällä olisikaan. Cádizin silmiinpistävät pelilliset ongelmat eivät ratkea yhdessä yössä, joten vaikeaa iltapuhdetta lähdetään ennakoimaan Sergion miehistölle.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Barcelona yli 2,5 maalia @2.07

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.07

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.05

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.05

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.03

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo