NHL: Calgary Flames - Colorado Avalanche - Isäntien hurmos on liikaa vieraille?

Julkaistu: 11.04.2019 14:12


NHL: Calgary Flames - Colorado Avalanche - Isäntien hurmos on liikaa vieraille?
NHL | Calgary Flames - Colorado Avalanche | 05:00
NordicBet NordicBet
Calgary ei oikein säväytä millään mittarilla, mutta kokonaisuus toimii silti upeasti. Ennen kaikkea puolustuksessa on palikat todella hyvin kasassa, mikä lisäksi joukkue vaikuttaisi olevan henkisesti äärimmäisen vahva.

Satumaisen kauden pelannut Flames oli koko Läntisen konferenssin paras joukkue runkosarjassa ja lähteekin ottelusarjaan Coloradoa vastaan selkeänä ennakkosuosikkina.

Coloradolla on ollut huolia loukkaantumisten kanssa, mutta pudotuspelipaikka varmistui lopulta yllättävänkin helposti vahvan loppukauden myötä. Tähän oli syynä muutamat tärkeät voitot päävastuksista aivan päätöskierroksilla. Avalanche osoitti painetilanteessa vahvuutensa, vaikka kärsi loukkaantumisista.

Loukkaantuneista Gabriel Landeskog palasi loppukaudesta kaukaloon, ja myös Mikko Rantasen pitäisi olla pudotuspelien käynnistyessä pelikunnossa, joten Avalanche päässee pitkästä aikaa peleihin parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan.

Vaikka Avalanche saakin ykkösmiehet takaisin rosteriin, on Flamesin kaataminen haastavaa. Avalanche on kuitenkin täysin yhden kentän joukkue ja vaikka Flames on kokematon, sillä on tällä hetkellä hurja määrä energiaa annettavana ulos.

Calgaryssa eletään todellista lätkähuumaa ja ennen kaikkea avausotteluun Flames tulee varmasti mielettömällä tempolla päälle. Kun Flames iskee koko ajan, joka paikasta ja kaikkien ketjujen voimin, ei Colorado tule pysymään pelissä mukana.

Pitkässä sarjassa Avsilla on mahdollisuus päästä, ainakin ajoittain, niskan päälle, mutta juuri avausottelussa Calgaryn hurmos lienee Coloradolle liikaa. Kovan kotisuosikin kerroin kelpaa peleihin.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

1x2: Calgary Flames @1.89

NordicBet - Lue arvostelu

1.89

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.87

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.87

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan