NHL: Calgary Flames - Pittsburgh Penguins

NHL | Calgary Flames - Pittsburgh Penguins | 04:00 | 30.11.2021
Kohde sulkeutuu: 30.11.2021 04:00
Ensi yönä Calgary saa vieraita Pittsburghista. Molempien viime pelit ovat menneet kuta kuinkin identtisesti viime aikoina, mainio voittoputki katkesi edellisessä pelissä tylyyn tappioon. Kumpi hyppää tässä pelissä takaisin raiteilleen ja ”back to normal” moodiin?Calgary hävisi Winnipegille 2-4


Calgaryn komea neljän voiton voittoputki napsahti poikki NHL:ssä kun Winnipeg kävi hakemassa pisteet. Sitä ennen Calgary oli saanut kiinni punaisesta langasta ja oli seitsemän pelin pisteputkessa. Tuo putki voi hyvinkin jatkua taas tässä pelissä.

Viime aikoina hyökkäysketju Elias Lindholm – Johnny Gaudreau – Matthew Tkachuk on saanut ansaitusti hyvin peliaikaa, samoin Mikael Backlung – Blake Coleman – Andrew Mangiapane ketju on ollut kuumana. Valitettavasti suomalaispelaaja Juuso Välimäki on joutunut Calgaryssä koirankoppiin ja pelit menee katsomossa ainakin tällä hetkellä.

Pittsburgh hävisi tylysti Montrealille 3-6


Pittsburghilla oli ennen Montreal-tappiota alla viiden pelin vittoputki. Tuossa putkessa kaatuivat kanadalaisjoukkueet Montreal, Toronto ja Winnipeg vieraissa ja Vancouver kotona. Ennen kotona kärsittyä Montreal-tappiota Pittsburgh voitti vielä NY Islandersin niukasti 0-1.

Kahtena kärkiketjuna Pittsburghilla on viime pelissä ollut Sidney Crosby – Evan Rodrigues – Jake Guentzel ja Jeff Carter – Jason Zucker – Kasperi Kapanen. Kapaselle on tullut myös kivasti ylivoima-aikaa kakkos-yv:ssä. Kapasella on parin pisteen pinnaputki päällä, tulisiko pistetiliin lisäystä myös tässä pelissä?
Tilastot Calgary Flames - Pittsburgh Penguins


Calgaryn 10 viimeistä peliä menty tilastoin 5-2-3 ja maalierolla 30-20. Pittsburghin vastaavat ovat 5-1-4 maalierolla 27-24. Hieman kummallinen fakta tilastojen perusteella on viimeaikaisten otteluiden saldo, joka on Calgaryssä pelattujen otteluiden osalta 1-3-6 ja maalierolla 20-36. Calgary on siis kymmeneen otteluun voittanut kotonaan vain kerran Pittsburghin kymmeneen otteluun varsinaisella peliajalla.

Edelliset parit ottelua ovat päättyneet 1-4 ja 1-9, mutta näillä nyt ei välttämättä ole mitään tekoa tämän ottelun kanssa, jälkimmäinenkin pelattiin koronadivisioonajakojen takia jo melkein pari vuotta sitten.

Calgary on pelannut tällä kaudella vasta 8 ottelua kotona, näistä se on voittanut kolme ja hävinnyt kaksi varsinaisella peliajalla, kolme kertaa se on hävinnyt jatkoilla. Pittsburgh puolestaan on tällä kaudella otellut 9 kertaa vieraissa, näistä 5 voittoa varsinaisella peliajalla ja 2 tappiota sekä suoraan että jatkojen kautta. Eli kummaltakin puuttuu vielä näistä tilastoista voitto jatkoilla! Tulisiko tässä jommallekummalle sellainen?

Vetokohteet otteluun


Ottelun kertoimet ovat kallellaan Calgarylle, mutta kumpi tässä poikkaisee sen orastavan tappioputken? Molemmilla oli hyvä jakso alla ennen edellisen pelin tappiota.

Pittsburgh ei kolmessa edellisessä vieraspelissä ole päästänyt kuin yhden maalin yhteensä, joten se lähtee varmasti taas puolustamaan vastustajan hyökkäyksen tukkoon ja tuikkaamaan tarvittavan määrän maaleja vastustajan pömpeliin. Calgaryn kahdessa kotipelissä tehtiin yhteensä 13 maalia, joten kumpaan suuntaan tämä nyt kaatuu?

Yli ja alle 5.5 maalia on taas melkoinen vedenjakaja, keskiarvokertoimet yli 5.5 maalille ovat n. 2.00, alle tuon maalimäärän päästään n. 1.85 lukemilla. Otetaan jälkimmäinen kupongille.

Pelivalintamme:

Otteluss alle 5.5 maalia @1.96

Osuma
Coolbet - Lue arvostelu

1.96

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.84

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.84

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.84

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan