NHL: Calgary Flames - Washington Capitals | Verkko heiluu Saddledomessa?

Julkaistu: 27.10.2018 15:08


NHL: Calgary Flames - Washington Capitals | Verkko heiluu Saddledomessa?
NHL | Calgary Flames - Washington Capitals | 23:00
Molemmilla joukkueilla on paljon todistettavaa tämän illan ottelussa. Capitals hävisi kotonaan yllättäen Edmontonille perjantaina ja pitkä lento Calgaryyn sekä aikainen ottelu syvällä lännessä on haastava yhdistelmä. Toisaalta se on myös nopea tapa päästä kuittaamaan pettymys.

Calgary kärsi vielä muutaman pykälän nöyryyttävämmän tappion torstaina kotikaukalossaan, kun Pittsburgh murskasi joukkueen 9-1. Nyt vastaan tulee hallitseva mestari, joten urakka ei oleellisesti helpotu. Varsinkin Flamesin ykkösvahti Mike Smith on ollut kovassa koulussa viime ajat. Heikosti puolustavan joukkueen takana kokenut vahti on päästänyt vähintään neljä maalia nuorella kaudella jo viidesti.

Toisaalta Calgaryn puolustukseksi on sanottava, että se myös tekee paljon maaleja. Johnny Gaudreaun johdolla Flamesin hyökkäys on ollut odotuksiin nähden oikein kelvollinen. Kun vielä ylivoimapelissä on rutkasti varaa kiristää ruuvia, reilusti yli kolmen tehdyn maalin keskiarvossa ei ole ainakaan isommin ilmaa.

Washington on niin ikään erittäin runsasmaalinen joukkue. Capsin matseissa on tehty hämmentävät yli seitsemän ja puoli maalia per ottelu ja silmämääräisesti tuossa luvussa ei ole yhtään liikaa. Parhaana päivänään Caps on aivan pysäyttämätön, mutta myös lähes yhtä huonoja hetkiä tulee kovin säännöllisesti. Eihän asiassa sinänsä mestaruuden ja pitkän kesän päälle mitään yllättävää ole, mutta tason vaihtelu on silti odottamattoman suurta.

Kahden huippumotivoituneen mutta puolustussuuntaan vajavaisen joukkueen ottelusta voi hyvällä syyllä odottaa varsin maalirikasta.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Yli 6 maalia @1.86

Unibet - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.86

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.86

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.86

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.83

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan