Ampumahiihto: Canmore - Miesten normaalimatka

Julkaistu: 07.02.2019 13:02


Ampumahiihto: Canmore - Miesten normaalimatka
Ampumahiihto | Canmore - Miesten normaalimatka | 21:20
Ampumahiihdon maailmancup jatkuu Pohjois-Amerikassa ja paikkana Kanadan Canmore.

Canmoressa on ollut viime päivinä hirmuiset pakkaslukemat. Aamupäivisin pakkasta on vielä ollut päälle 20 astetta. Kansainvälisen ampumahiihtoliiton IBU:n pakkasraja on 20 miinusastetta.

Kisajärjestäjät ovat joutuneet tekemään muutoksia aikatauluun ja matkojen pituuteen. Normaalisti miehet kisaisivat normaalimatkalla 20 kilometriä, mutta nyt matka on 15 kilometriä. Yleensä ohilaukauksesta tulee sakkominuutti, tänään tulee 45 sekuntia.

Miesten maailmancup on edennyt yhden miehen hallinnassa läpi kauden. Hän on Norjan Johannes Thingnes Boe. Ennen Canmoren viikonloppua kilpailuja on ollut 15 ja niistä 11 on voittanut Thingnes Boe. Hän johtaa ylivoimaisesti kokonaiskilpailua keräten 836 maailmancup pistettä. Toisena on Ranskan Martin Fourcade, hän on kerännyt 554 pistettä.

Kilpailussa on yksi suosikki ja se on tietenkin Thingnes Boe. Kertoimien kannalta on mielenkiintoista, että Thingnes Boen voitosta saa päälle 2,00 kertoimen. Häntä on ollut tällä kaudella todella vaikea voittaa, se vaatii muilta täydellistä onnistumista. Pystyykö muut täydelliseen suoritukseen vaikeissa olosuhteissa?

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

Voittaja Johannes Thingnes Boe @2.15

Unibet - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.15

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan