Ampumahiihto: Canmore - Naisten normaalimatka

Julkaistu: 07.02.2019 13:54


Ampumahiihto: Canmore - Naisten normaalimatka
Ampumahiihto | Canmore - Naisten normaalimatka | 23:55
Ampumahiihdon maailmancup jatkuu Pohjois-Amerikassa ja paikkana Kanadan Canmore.

Canmoressa on ollut viime päivinä hirmuiset pakkaslukemat. Aamupäivisin pakkasta on vielä ollut päälle 20 astetta. Kansainvälisen ampumahiihtoliiton IBU:n pakkasraja on 20 miinusastetta.

Naisten kilpailua on lyhennetty, normaalisti naiset kilpailisivat normaalimatkalla 15 kilometriä. Tänään matka on 12,5 kilometriä. Ohilaukauksesta sakkominuutin sijaan tulee 45 sekuntia. Ampumapaikkoja on normaaliin tapaan neljä.

Maailmancup kausi naisilla on ollut tasainen, voittajia on ollut monta. Myös kolmen joukossa on ollut useat eri naiset. Tasaisin suorittaja on ollut Italian Dorothea Wierer, hän johtaa kokonaiskilpailua. Italialla on ollut hyvä panos tämän kauden kilpailuissa, Lisa Vittozzi on kokonaiskilpailun kakkonen. Kolmantena on Norjan Marte Olsbu Roiseland, Suomen Kaisa Mäkäräinen on sijalla kuusi.

Naisten kilpailusta tulee tasainen ja yllätyksiäkin voidaan nähdä. Kiinnostus herää Wierer sijat 1-3, kerrointa saa 2,10. Edellisen kerran kun Canmoressa kilpailtiin vuonna 2016 Wierer nousi molemmilla kerroilla palkintopallille. Muutamat kärkinaiset jättävät Pohjois-Amerikan kiertueen väliin se myös tiivistää kärkeä. Mielenkiintoinen kysymysmerkki on myös suomalaisittain, miten Kaisa Mäkäräisen sormet kestää mahdollista kovaa pakkasta.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

Dorothea Wierer sijat 1-3 @2.10

Unibet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.10

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.10

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan