Valioliiga: Cardiff - Wolves

Julkaistu: 30.11.2018 17:14


Valioliiga: Cardiff - Wolves
Valioliiga | Cardiff - Wolves |
Tänään Valioliigan ainoa ottelu pelataan Walesissa, Cardiffin ja Wolverhamptonin välillä. Joukkueiden välin piste-ero on tällä hetkellä 8 pistettä, mutta tasoeroa joukkueiden välillä ei valtavan paljoa ole ja isännillä on oiva mahdollisuus nousta voitolla, putoamisviivan alapuolelta sijalle 15. ohi Huddersfieldin.

Joukkueiden viimeisten viiden ottelun kuntopuntarit näyttää hieman erilaisilta. Kotijoukkue Cardiff on viidestä viimeisimmästä ottelustaa onnistunut nappaamaan kaksi voittoa ja kolme tappiota, kun taas vierasjoukkue Wolves on pelannut heikoimman viiden ottelun jakson valmentaja Santo Espiriton alaisuudessa ja viidestä viimeisimmästä ottelusta joukkue on onnistunut nappaamaan ainoastaan yhden tasapelin ja neljä tappiota. Otteluista silmiin pistävintä on ollut tappiota huomattavasti heikomillekin joukkueille.

Cardiff on alkanut löytää alkukauden pimennossa ollutta pelivirettään, kun taas Wolvesin puolustuspelaaminen on heikentynyt, pelillinen energia on hävinnyt ja pelaamisen luovuus on ollut olematonta. Wolves on nyt tilanteessa, jossa joukkueen on päästä kiinni takaisin voittojen kantaan tuli voitto kuinka rumalla pelillä tahansa. Tänään siihen on loistava mahdollisuus, kun Cardiffin edellinen nollapeli on 11 ottelun takaa.

Molemmat joukkueet pääsevät otteluun ehjin kokoonpanoin, kun kotijoukkueelta sivussa on ainoastaan hyökkääjä Kenneth Zohore ja Wolvesilta sivussa on ainoastaan puolustaja Jonny Otto.

Ottelusta on odotettavissa tulinen ja jännittävä kolmeen pisteen taistelu. Pelivalintani otteluun, joukkueiden vireet huomioiden on yli 2.5 maalia mukavalla 2.44 kertoimella.

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @2.44

Coolbet - Lue arvostelu

2.44

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.40

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.40

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.40

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan