2. kierros: Carlos Alcaraz - Arthur Rinderknech

2. kierros: Carlos Alcaraz - Arthur Rinderknech
2. kierros | Carlos Alcaraz - Arthur Rinderknech | 1.9.2021 | 19:00
Kohde sulkeutuu: 01.09.2021 18:50
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Yhdysvaltain avointen tennisottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Tennis Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Carlos Alcarazin (ATP-55) ja Arthur Rinderknechin (ATP-83) kohtaaminen on yksi toisen kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista. Ovathan vastakkain kaksi nousevaa pelaajaa, jotka ovat kuitenkin urheilijoina hyvin eri vaiheissa uraansa.

Alcaraz on ilman muuta suosikki, mutta on hyvin vaikeaa nähdä hänen vievän ottelun suoraan kolmessa erässä. Rinderknech on ollut sen verran varma pelaaja ensimmäisellä ATP-kaudellaan, että tästä tekee mieli lähteä hakemaan kalaa hieman isommalla kertoimella.Espanjalainen Alcaraz on yksi niistä nuorisotähdistä, joista koko tennismaailma on erityisen kiinnostunut. Ja hyvästä syystä onkin: vasta toukokuussa täysi-ikäiseksi tullut pelaaja takoo jo nyt voitollista tulosta ATP-kiertueella. Tämän kauden lukemat ovat 14 voittoa ja 12 tappiota. Juuri nyt näyttäisi siltä, ettei hänen tarvitse enää Challengereihin palata.

US Openin avauskierroksen voitto Cameron Norriesta oli vahva työnäyte. Varsinkin kun se tuli vähintäänkin tylyin 6-4, 6-4, 6-3-lukemin. 38 läpilyönnin ja 13 pakottomattoman virheen yhdistelmä on komeaa luettavaa varsinkin, kun läpilyönneistä vain kuusi oli ässäsyöttöjä.Norrie sai koko ottelussa vain kolme murtopalloa, ja Alcaraz hoiti omat kymmenen murtotilaisuuttaan 60-prosenttisesti edukseen. Toki hehkutuksen keskellä on hyvä muistaa, ettei Norrie ole ollut loppukesästä enää samassa vireessä kuin alkuvuonna.

Nousu voittoon 0-2:sta


Joka tapauksessa Alcarazin osakkeita tässä ottelussa nostavat avauskierroksen tapahtumat. Rinderknech kun joutui todella tiukille Miomir Kecmanovicin kanssa päihitettyään hänet vasta viiden erän jälkeen. Toisaalta ei pidä vähätellä Kecmanovicia, jonka ATP-voittosaldo kovilla kentillä on lähes 50 prosenttia.

Rinderknechin kilpailupäätä kuvastaa hänen nousunsa voittoon 0-2-erätappiotilanteesta. Nämä ovat aina kovia ja varmasti itseluottamusta vahvistavia juttuja.Ranskalainen paukutti 86 läpilyöntiä, joista ässiä oli 25. Kokonaisuutena pelattiin peräti 340 pistettä, joista Kecmanovic voitti kaksi enemmän.

Alcarazin ja Rinderknechin taustat poikkeavat toisistaan melkoisesti. Espanjalainen pelaa siis hädin tuskin 18-vuotiaana tällä tasolla, kun taas Rinderknech ei kokenut samanikäisenä olevansa vielä valmis ammattilaiskiertueelle. Hän suuntasi Yhdysvaltain yliopistokentille neljäksi vuodeksi.

Valmistuminen kauppatieteiden maisteriksi tapahtui vuonna 2018, ja turnausten harjaaminen alkoi tuolloin lähes nollapisteestä eli yli tuhannen ranking-sijoituksesta. Vuoden 2018 päätteeksi ranking nousi top-500:aan, mutta 2019 ei ollut vielä varsinainen läpimurtovuosi, vaikka nousua toki tapahtui noin sijaan 350 asti.

Ensimmäinen suora pääsarjapaikka


Ennen koronataukoa meno olikin sitten jo dominoivaa Challenger-tasolla, kun turnausvoitot seurasivat toisiaan ja ranking puolittui aiemmin mainitusta. Tauko sattui siis hänen kannaltaan huonoon paikkaan, ja loppuvuosi 2020 ei ollut samanlaista riemukulkua.

Tällä kaudella meno onkin sitten ollut jälleen kehitysharppausta. Heti ensimmäisessä Challengerissa hän porhalsi karsinnoista turnausvoittoon päihittämällä hienosti seitsemän kelpo haastajatason pelaajaa.

Suuria notkahduksia ei ole tullut, ja hän on edennyt jo neljästi puolivälierään pienimmissä ATP-kisoissa vieläpä karsintojen kautta. Kitzbühelissä irtosi jo välieräpaikka.

Näistä tuloksista oli palkintona uran ensimmäinen Grand Slamin, tässä tapauksessa siis US Openin suora pääsarjapaikka. Kun vuosi 2019 ei ollut pelaajalle maaginen, ei puolustettavia pisteitä ole kovin paljoa. Ranking-nousua voi hyvinkin olla odotettavissa nykyisistä asemista.


Alcaraz on toistaiseksi ollut kovilla kentillä noin puolet ATP-otteluistaan voittava pelaaja. Rinderknech on sitä Challenger-ottelujen perusteella. Erot eivät ole missään nimessä niin suuret kuin kertoimet antavat ymmärtää.

Nappaa iso 400% talletusbonus!


Oletko pelannut uudella Unikrn sivustolla? Vahvasti eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa markkinoiden kärkeen kuuluvan muhkean 400% talletusbonuksen! Lue lisää ja tutustu Unikrn arvosteluumme, tai siirry suoraan pelaamaan.
Unikrn: hyödynnä iso talletusbonus >>

Pelivalintamme:

Arthur Rinderknechin otteluvoitto @3.75

Bet365 - Lue arvostelu

3.75

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.7

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

3.7

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.7

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.6

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

3.6

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

3.59

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

3.5

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

3.5

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä