NHL: Carolina Hurricanes - New York Islanders | Suomalaisväriä kentällä!

Julkaistu: 28.10.2018 11:35


NHL: Carolina Hurricanes - New York Islanders | Suomalaisväriä kentällä!
NHL | Carolina Hurricanes - New York Islanders | 21:30
NHL:n primetime ottelussa kovassa iskussa ollut Carolina Hurricanes kohtaa kotonaan Raleighissa New York Islandersin. Ottelussa nähdään paljon suomalaisväriä, kun Islesissä pelaavat Valtteri FIlppula ja Leo Komarov, Carolinassa puolestaan nuoret hurjapäät Teräväinen ja Aho.Carolinan kausi on lähtenyt hienosti käyntiin ja harva odotti edes joukkueelta tälläistä peliä. Joukkue on nyt itäisen konferenssin kuudennella sijalla, kun taas Islanders on sijalla 11. Molemmat joukkueet ovat jo saaneet vyölleen varsinaisen peliajan voittoja, mutta Carolina on silti pelannut paljon ehjemmin kuin Islanders.

Carolina on tähän mennessä pyssyttänyt kymmeneen otteluun 33 osumaa, kun taas Islanders on osunut maalikehikoiden väliin yhdeksän ottelun aikana 28 kertaa.

Molemmat joukkueet ovat myös olleet vahvoja puolustussuuntaan ja se tuleekin näyttelemään tässä ottelussa ratkaisevassa roolissa. Ottelu on aikainen ja se normaalisti pudottaa maalien oletusarvoa, mutta uskomme, että etenkin kotijoukkue tulee onnistumaan tänään.

Carolina koki muutaman ottelun huonon putken, mutta näyttää nyt saaneen taas junan raiteille ja joukkue tulee olemaan vaikea voitettava kotona.

Yksi markkinoiden parhaita kierrätysehtoja - 90 päivää aikaa!


Suomalaisille uusi tuttavuus Bet90 tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen kaikille uusille pelaajille. Bet90 kuitenkin eroaa monesta muusta alan toimijasta, sillä heidän bonuksen kierrätysaika on peräti 90 vuorokautta, joten kiirehtiä ei tarvitse.
Bet90: Lunasta bonuksesi täältä

Pelivalintamme:

1X2: Carolina Hurricanes @1.80

Expekt  - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.80

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.80

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.80

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan