NFL: Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers

Julkaistu: 12.09.2019 11:37


NFL: Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
NFL | Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers | 03:20
Carolina Panthersin ja Tampa Bay Buccaneersin ottelusta saattaa tulla tavallista juoksupainotteisempi. Avausviikolla Tampa Bay hävisi kotonaan San Francisco 49ersille 17-31, ja oikeastaan ainoa positiivinen asia joukkueen hyökkäyksessä oli keskushyökkääjä Ronald Jones. Toisen vuoden pelaaja Jones vaikutti räjähtävältä, ja hän sai aikaan 13 pallonkannolla 75 jaardia. Tähän päälle Jones otti vielä yhden kopin ja juoksi sillä pelillä 18 jaardia.
Tampa Bayn päävalmentaja Bruce Arians on yleensä heittoja suosiva, mutta nyt voisi odottaa, että Jonesia ja juoksupeliä käytetään enemmän. Avausviikolla Carolinan puolustus antoi LA Ramsin juosta sitä vastaan 166 jaardia, joten tämä on kyllä paikka, johon Tampa Bayn on syytä iskeä.

Tampa Bayn pelinrakentaja Jameis Winston oli avausottelussa heikko. Hän heitti 49ersia vastaan kolme syötönkatkoa, joista kahdesta pallo palautettiin suoraan maaliin. Winston ei ole sellainen QB, jonka varaan hyökkäyksen voisi rakentaa.

Carolina Panthers on myös joukkue, jolla on vahva juoksupeli. Panthersien juoksupeli oli viime kaudella koko liigan neljänneksi paras. Viime viikolla Carolina pelasi 39 heittopeliä ja 32 juoksupeliä.

Ottelun totals -raja on 49.5, ja siihen voi laittaa under -betsin. Jos joukkueet juoksevat paljon, niin kello käy, eikä pisteitä ehditä tehdä. NFL:ssä totals-lukemat ovat olleet nousussa, kun joukkueista on tullut todellisia heittokoneita. Jos nyt mennään vanhaan malliin maata pitkin, niin loppulukemat 20-17 on hyvin lähellä.

Lunasta 10€ ilmaisveto Liigan avauskierrokselle


Coolbet tarjoaa 10€ ilmaisvedon kaikille Liigan avauskierroksella. Siirry kampanjasivulle, noudata ohjeita ja saat 10€ ilmaisvedon heti käyttöösi. Voit lukea lisää tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan Coolbetille alta.
Coolbet: lunasta 10€ ilmaisvedot Liigaan >>

Pelivalintamme:

alle 49.5 pistettä @1.95

Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.92

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.92

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.92

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.90

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan