ATP finaaliturnaus: Casper Ruud - Taylor Fritz

Ti 15.11. | Klo 23.00 | ATP | CASPER RUUD - TAYLOR FRITZ

Kohde sulkeutuu: 15.11.2022 23:00


Vakuuttava esitys Ruudilta


Tämän kauden kaksinkertainen Grand Slam -finaalisti löysi hyvään pelivireen nuorta Kanadan Felix Auger-Aliassime vastaan ja onnistui viemään ottelun lukemin 7-6, 6-4. Ruud pelasi tasapainoisen ottelun, sillä norjalainen ei antanut vastustajalle yhtään murtopalloa ja oma peruspelaaminen oli vakuuttavaa. Ruud löi ottelussa 19 voittopalloa, mutta teki ainoastaan viisi pakottamatonta virhettä.Fritz hyödynsi Nadalin heikon syöttövireen


Maailmanlistan ykkösenä oleva Fritz kukisti avausottelussa 22 kertaisen Grand Slam -voittajan Rafael Nadalin 7-6, 6-1. Fritz onnistui murtamaan Nadalin syötön ottelussa kahdesti, mutta murtopallotilastot olisivat voineet olla paremmat, sillä Fritz onnistui käyttämään yhdeksästä murtopallosta vain kaksi.
Peli-idea


Molemmat pelasivat hyvän avausottelun, eivätkä antaneet vastustajille yhtään murtopalloja. Ottelun voittaja tulee todennäköisesti etenemään jatkokierroksille. Tämä on kaksikon ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen.

Ruud on ollut aikaisemmin parempi massalla, mutta norjalaisen peli on kehittynyt hurjasti ja nykyään mies on myös vaarallinen kovilla kentillä. Ruud on kaksikosta varmempi ja omaa tasapainoisemman pelin. Fritz omaa paremman syötön ja ehkä hieman isommat lyönnit, mutta jenkin otteet ailahtelevat enemmän. Omissa papereissa tämä on 50-50-matsi, joten Ruudin voitto maistuu peleihin, sillä norjalaisen voitosta on tarjolla 2,20 kerroin.

Pelivalintamme:

Casper Ruud @2.2

Osuma
William Hill - Lue arvostelu

2.2

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.2

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

2.1

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä