ATP Rooma : Casper Ruud - Daniel Evans

Julkaistu: 13.05.2019 11:47


ATP Rooma : Casper Ruud - Daniel Evans
ATP Rooma | Casper Ruud - Daniel Evans |
Unibet Unibet
ATP Roomassa vastakkain iskevät mahtavassa nousussa oleva 20-vuotias norjalainen Casper Ruud sekä britti Daniel Evans.

Ruud on upeassa nosteessa ollut nuoripelaaja, jonka otteet massalla ovat olleet tällä kaudella vakuuttavia. Nuorukainen on pelannut 20 ottelua 70% voittoprosentilla ja Ruudin ehdottomasti kauden paras turnaus on ATP Miami, jossa norjalainen eteni aina finaaliin saakka, häviten Christian Garinille erin 1-2 (6-7,6-4,3-6) ja ensimmäinen ATP- tason turnausvoitto jäi vielä haaveeksi. Tällä kaudelle Ruud pelasi vakuuttavasti Brasiliassa pelatuissa ATP- turnauksissa Rio de Janeirossa sekä Sao Paolossa, edeten Rio de Janeirossa puolivälieriin, jossa Laslo Djere oli parempi erin 0-2 (4-6,5-7) ja Sao Paolossa Garin oli parempi erin 0-2 (4-6,4-6). Kokonaisuuten kausi on ollut nuorukaiselle todella hyvä ja etenkin Etelä-Amerikassa pelit kulkenut mainiosti verrattuna Euroopassa pelattuihin turnauksiin, odotukset kuitenkin ovat korkealla.

Daniel Evans sen sijaan on 28-britti (ATP: 83.), jonka tennisura on painottunut koville kentille. Vuodesta 2008 alkaen Evansille ei ole massakentän otteluita kertynyt kuin 18 ottelua, 39% voittoprosentilla. Massakenttien uran paras ottelu Evansilta nähtiin eilen, kun mies onnistui voittamaan yllättäen sysisurkeasti pelanneen Dusan Lajovicin ATP Rooman karsintojen finaalissa erin 2-0 (7-5,6-3). En näe Evansin massakenttien kokemuksen riittävän alkuunkaan Ruudia vastaan, vaikka eilinen voitto Lajovicista oli hyvä suoritus ja ATP Estorilin karsintojen finaalissa britti onnistui nipistämään Davidovich Fokinalta erän.

Tasoeroa massakentälle on Ruudin hyväksi paljon ja tulevaisuuden pelaajiin lukeutuva norjalainen tulee antamaan tässä Evansille oppitunnin.

Pelivalintamme:

Ruud -1.5 erää @2.10

NordicBet - Lue arvostelu

2.10

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.08

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.07

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.07

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.07

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan