ATP Finaaliturnaus: Casper Ruud - Felix Auger-Aliassime

Su 13.11. | Klo 15.00 | ATP | CASPER RUUD - FELIX AUGER-ALIASSIME

Kohde sulkeutuu: 13.11.2022 15:00


Casper Ruud


Ruudin nousujohtainen ura sai jatkoa tällä kaudella, kun norjalaispelaaja selviytyi kahdesti Grand Slam -turnauksen finaaliin (Ranskan avoimissa ja US Openissa). Molemmissa finaaleissa tuli silti tappio, kun norjalainen hävisi Rafael Nadalille ja Carlos Alcarezille. Voittamalla US Openin finaalin Ruud olisi noussut maailmanlistan kärkeen. Ruud onnistui myös tällä kaudella voittamaan kolme ATP-turnausta, kun mies juhli voittoa Buenos Airesissa, Genevessä ja Gstaadissa. Ruudin otteet US Openin jälkeen ovat olleet hieman laskusuunnassa ja miehen pelaamisessa on näkynyt väsymyksen merkkejä. Viime vuonna Ruud selviytyi ATP finaaliturnauksen semifinaaliin.

Felix Auger-Aliassime


Moni on povannut 22-vuotiasta Auger-Aliassimea tulevaksi Grand Slam -voittajaksi, mutta toistaiseksi uran paras saavutus on Wimbledonin välieräpaikka viime vuodelta. Tällä kaudella kanadalainen selviytyi Australian avointen puolivälieriin ja Ranskan avointen neljännelle kierrokselle. Wimbledonissa Auger-Aliassime tippui jo avauskierroksella. US Openissakaan menestys ei ollut kummoista, kun matka päättyi toisella kierroksella. Kanadalainen on ollut loppukaudesta huikeassa vireessä, kun mies onnistui voittamaan kolme perättäistä ATP-turnausta (Florence, Antwerpen ja Basel). Miehen huima 16 ottelun voittoputki katkesi lopulta Pariisin Masters-turnauksessa, jossa Auger-Aliassime hävisi tulevalle mestarille Holger Runelle.

Auger-Aliassime on mielestäni turnauksen mahdollinen yllätyskortti. Tämä on kanadalaisen uran ensimmäinen ATP:n finaaliturnaus.


Vihje


Kova-alusteinen sisäkenttä sopii hyvin Auger-Aliassimelle, jolla on kova syöttö ja todella räjähtävä kämmenlyönti. Kanukki on ollut loppukaudesta yksi kiertueen kuumimmista pelaajista, joten mies lähtee selkeänä suosikkina Ruudia vastaan, joka on kadottanut pelivireen. Peleihin maistuu eniten Auger-Aliassimen voitto -2,5 pelitasoituksella, johon on tarjolla 1,62 kerroin.

Pelivalintamme:

Felix Auger-Aliassime -2,5 pelitasoituksella @1.62

Huti
Posido - Lue arvostelu

1.62

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.55

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.55

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä