La Liga: Celta Vigo - Cadiz

La Liga: Celta Vigo - Cadiz
La Liga | Celta Vigo - Cadiz | 22:00 | 17.09.2021
Kohde sulkeutuu: 17.09.2021 22:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki La Ligan ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki La Liga-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Ankean alun kaudelleen saanut Celta Vigo tavoittelee perjantaina kauden avausvoittoaan, kun vieraaksi Estadio de Balaídosille saapuu Cadiz. Paras kohde tähän matsiin löytyy maalimääristä, joista lapulle valikoituu yli 2,5 maalia.
Saako Celta kurssiaan oikeaan suuntaan?


Celtan alku La Ligassa on ollut kankea. Neljältä ensimmäiseltä kierrokselta on pisteitä kertynyt ainoastaan yksi, joka sekin heltisi maalittomalla tasurilla Osasunaa vastaan, ottelussa jota Osasuna hallitsi aivan täysin, eikä Celta olisi tuosta pinnoja ansainnut. Tappiot on vigolaisryhmä toki kärsinyt laatujoukkueita vastaan, kun Atletico Madrid, Athletic Bilbao sekä viimeksi Real Madrid kampesivat tämän nurin.

Sinänsä mikä on erikoisinta Eduardo Coudet'n ryhmän otteissa alkukaudesta ollut, on se, että juuri Osasunaa vastaan nähtiin selvä riman alitus pelillisesti. Atleticoa & Bilbaota vastaan tappiot kärsittiin kuitenkin pelitapahtumienkin mukaan melko pienimarginaalisesti. Los Blancosin vieraana nähtiin Celtalta jälleen oivaa osoitusta tämän hyökkäyspään potentiaalista. Celta oli ottelun alussa jopa niskan päällä uusitulla Santiago Bernabéulla, mutta toisella jaksolla El Madridin hyökkäysvoima oli liikaa, ja kotijoukkue paineli lopulta maalin takaa-ajoasemasta 5-2 voittoon. Pelitilanne xG:t menivät liki tasan, mutta Madrid näytti jälleen kerran, että tehoja löytyy todella runsaasti.Viihdyttävän joukkueen leiman heittäisin kuitenkin Celtan otsaan. Hyökkäspäässä, mikäli vain hyvä päivä Celtalla on kyseessä, saa joukkue paljon asioita aikaiseksi, mutta ainakin alkukaudesta on liikaa ollut puolustuspään kanssa tekemistä.

Kokoonpanotilanne Celtalla vaikuttaisi olevan ideaali. Poissaoloja ei ainakaan torstai-aamuna ole tiedossa.

Cadizilla paluu todellisuuteen?


Viime kauden 15:en vuoden tauon jälkeen La Ligaan takaisin noussut Cadiz veti ehdottomasti yläkanttiin. Pelillisesti andalusialaisryhmä ei yltänyt edes sarjan keskikastiin, mutta niin vain keskikastin tuntumaan Álvaro Cervera joukkoineen itsensä änki. Ylisuoritetun kauden jälkeen onkin tämän kauden alussa ollutkin sitten hieman vaikeampaa. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta Cadiz raapi vielä tasapelit, joskin avausottelussa Levantea vastaan oli tappio enemmän, kuin lähellä. Kahdella edellisellä kierroksella on Cadiz joutunut tyytymään tyhjään arpaan, kun sekä Osasuna (2-3), että Real Sociedad (0-2) hakivat vieraspisteet Estadio Nuevo Mirandillalta.

Jos on Celtalla ollut suurimmat onglemat puolustuspäässä, niin samaa voidaan sanoa myös Cadizista, mikä ei yllätä. Jo viime kaudella oli Cadiz puolustussuuntaan yksi La Ligan heikoimmista joukkueista, ja sama trendi näyttäisi vallitsevan myös tällä kaudella. Cadizin kohdalla täytyy kuitenkin muistaa pieniä välähdyksiä siitä, että tämä ei hyökätään pelkää, ja vastaiskuihin lähdetään kyllä, kun paikka aukeaa.

Celtan neljässä alkukauden ottelussa on tuomittu yhteensä kolme pilkkua (1-2). Cadiz on laittanut vielä astetta paremmaksi, sillä yhtä moneen otteluun tämän kamppailuissa ollaan nähty jo viisi rangaistuspotkua (2-3). Pientä betsiähän tähän voisi laittaa sille, että ottelussa pilkku tuomitaan, vaikka tuolle skenaariolle sinänsä vaikeaa on tarkkaa todennäköisyyttä laskea.

Cadizilta pelikiellossa on toppari Juan Cala. Lasaretin puolella ovat yhä Jon Ander Garrido & Jose Mari.


Motivaatiot tapissa


Kummankin joukkueen, ennen kaikkea Celtan motivaation pitäisi olla täysin tapissa. Celtalla ei pitäisi olla varaa lumivyöryn enää antaa pyöriä väärään suuntaan, mikäli kaudesta halutaan tehdä hyvä. Kuten tuli pohjustettua, on molemmilla ollut omat ongelmansa puolustussuuntaan, mutta etenkin Celtalta löytyy laatua hyökkäyspelillisiin asioihin, Cadiz vetää enemmänkin hengellä, sillä materiaali ei kuitenkaan kovin hyvin vertailua kestä. Vieraat omaavat joka tapauksessa potentiaalinsa kiusata isompiaan, kuten esimerkiksi viimekin kaudella nähtiin. Omat 1X2-arvioni otteluun ovat noin 52-23-25, joten Cadizin kertoimista löytyy ainakin allekirjoittaneen papereissa valueta. En kuitenkaan tuota lähde kepillä sörkkimään, vaan isketään pelimerkit overeihin. Yli 2,5 maalia toteutuu arvioideni mukaan noin 54% todennäköisyydellä, ja rajakertoimeni tuolle on 1,85.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Yli 2,5 maalia @2.05

ScandiBet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
SpinSports - Lue arvostelu

2.05

SpinSports tarjoaa jopa 200€ ilmaisvedon uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.05

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.04

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.03

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.03

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.00

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko