La Liga: Celta Vigo - Real Sociedad

La Liga | Celta Vigo - Real Sociedad | 20.00 | 28.10.2021
Kohde sulkeutuu: 28.10.2021 20:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki La Ligan ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki La Liga-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Celta Vigo isännöi Real Sociedadia torstain La Liga-taistossa. Vierasjoukkue Sociedadin alkukausi on ollut uskomattoman upea ja joukkue taisteleekin tosissaan tällä kaudella La Ligan kärkisijoista, uskomme vieraiden olevan vahvoilla myös Celta Vigoa vastaan, jonka otteet ovat ailahdelleet suuresti.Celta Vigon otteet heittelevät!


Celta saapuu matsiin La Ligan alemmasta keskikastista, kymmenestä matsista on saldona kymmenen pistettä ja formi näyttää kohtalaista. Viidestä viimeisimmästä sarjamatsistaan Celta Vigo on napannut matkaansa yhdeksän pistettä, tälläinen tahti auttaa varmasti joukkuetta parantelemaan sarjasijoitustaan. Edellisellä kierroksella Celta kaatoi vieraskentällä Getafen numeroin 0-3, isäntien tehomiehenä matsissa hääri hyökkääjä Santi Mina, joka paukutti ottelussa kaksi häkkiä.Isännillä kaksi poissaolijaa!


Celta Vigon kokoonpanosta on matsista sivussa kaksi peluria, Espanjan junnumaajoukkueen vakiokasvo Jose Fontan on sivussa polvivamman vuoksi ja Celtan keskikentällä isoja minuutteja illasta toiseen tahkoava Renato Tapia on matsista sivussa pohjevamman vuoksi.

Real Sociedadin alkukausi ollut mahtava!


Real Sociedad on tätä vihjettä kirjoitettaessa La Ligan piikkipaikalla, kymmenen ottelua on tuottanut joukkueelle 21 pistettä ja piste-eroa toisena olevaan Real Madridiin on yksi piste. Vieraiden formi matsiin tultaessa on loistava, viidestä viimeisimmästä sarjamatsistaan Sociedad on kerännyt 11 pistettä ja metsästääkin kamppailusta kaikki kilpailut mukaanlukien 12:sta perättäistä tappiotonta otteluaan. Edellisellä La Liga-kierroksella Sociedad tasasi pisteet vieraskentällä Atletico Madridin kanssa, Sociedad karkasi matsissa hyökkääjien Alexander Sorlothin ja Alexander Isakin maaleilla 2-0 johtoon, mutta Atletico väänti matsin väkisin tasoihin ja näin päädyttiin pistejakoon.Myös vierailla poissaoloja!


Real Sociedadin ihannekokoonpanosta on sivussa peräti kuusi peluria, näistä kuudestä pelaajasta kaksi nousee merkityksellisesti yli muiden. Keskikenttämiehet Mikel Oyarzabal ja Martin Zubimendi ovat merkittävimmät poissaolijat kokoonpanosta. Kumpikin keskikenttämies on merkkauttanut tällä kaudella isoja minuutteja ja roolit myös pysyvät samana kunhan kyseiset herrat loukkaantumisistaan toipuvat.


Me luotamme matsissa vierailija Real Sociedadiin. Sarjan kärkikahinoissa pyörivä vierasjoukkue on hurmostilassa ja onkin formiltaan selvästi isäntiä paremmassa vireessä. Celta Vigolla on suuria ongelmia kotikentällään, sillä joukkue on viidestä edellisestä kotimatsistaan voittanut vain yhden ja hävinnyt loput. Sociedadin hurjan alkukauden ja Celtan kotivaikeudet kun ottaa huomioon niin vierasvoitosta tarjoiltava reilusti päälle 2.5:n kerroin maistuu hyvältä!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Real Sociedad @2.72

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.72

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.7

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

2.63

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.62

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys