Championship: Birmingham - Sunderland

Pe 11.11. | klo 22:00 | Championship | BIRMINGHAM - SUNDERLAND

Kohde sulkeutuu: 11.11.2022 22:00


Kaksi Valioliigasta aikaisemmin tuttuaEnglannin ylempien futissarjojen viikonlopun ensimmäinen matsi on perjantai-illan Mestaruussarjan ottelu Birmingham vastaan Sunderland. Kymmenisen vuotta sitten nämä kaksi kohtasivat Valioliigan otteluissa.

Sunderland on pikkuhiljaa nousemassa taas kohti pääliigaa pitkän ja synkän jakson jälkeen. Se on pohjoisen iso seura, kotistadikalle Stadium of Lightillekin mahtuu 49 000 katsojaa. Keväällä 2017 Sunderland putosi kymmenen Valioliigan kauden jälkeen Championshipiin ja samantein League Oneen. Vasta viime keväänä Sunderland pääsi takaisin Mestaruussarjaan.

Vielä ei näytä siltä, että Sunderland nousisi samaa vauhtia liigaan. Se on sarjataulukossa sijalla 17, pisteitä sillä on 24. Birmignham on neljä pistettä edellä kymmenentenä. Viime kierroksella Sunderland hävisi kotonaan Cardiffille 0-1 ja Birmingham pelasi Swansean kanssa 2-2.

Birminghamilla on menossa hyvä kotijakso. Sen tappiottomien otteluiden putki St Andrews -stadionilla on jo kuuden matsin mittainen. Paras peli siltä tässä jaksossa oli QPR:n voittaminen 2-0 lokakuun lopulla. Jos kaikki menee kohdalleen, niin Birmingham voi lähteä MM-kisatauolle top kuusi -joukueena. Nyt kuutosena on QPR kolmen pisteen päässä. Birmingham on viimeisissä kuudessa kotiottelussa pitänyt nollat neljästi.

Sunderlandille matkaottelut ovat vaikeita


Sunderland on ollut heikko vierailija. Viidestä viime vierasmatsista se on voittanut vain yhden, ja siinä vastassa oli kehno Huddersfield.
Jos Sunderlandin osalta kaikki menee heikosti, niin se lähtee MM-tauolle vain pisteen putoamisrajan yläpuolella. Sunderlandilla on ollut ongelmia luoda maalipaikkoja. 12 viime matsissaan se on saanut xG-lukemaksi vain 0.96 per ottelu, eikä se oikein noistakaan paikoista ole saanut palloa maaliin.

Birmingham saa Puolan maajoukueen Bielikin takaisin joukkueeseen yhden matsin pelikiellon jälkeen. Deanilla on kolhu pohkeessa ja hänen pelaamisensa on epävarmaa. Sama vaiva on vaivannut miestä koko kauden.

Sunderlandilta puuttuu ainakin pelikiellossa oleva O'Nien. Nuori Hume pelannee hänen tilallaan. Stewart, Ballard ja Alese ovat sairastuvalla ja ilmeisesti mukana vasta MM-pelien jälkeen.


Kertoimet otteluun ovat noin 2.25 – 3.10 – 3.30. Lyädään lantit kotijoukkueelle. Sillä on alla hyvä kotijakso, kun vierailija on heikko ja vielä ollut erityisen kehno hyökkäyspäässä.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Birmingham @2.37

STS Bet - Lue arvostelu

2.37

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.34

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.3

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan