Championship: Bournemouth - Nottingham

Championship | Bournemouth - Nottingham | 21:00 | 3.5.2022
Kohde sulkeutuu: 03.05.2022 21:00
Melkein kuin finaalimatsi, palkintona nousu Valioliigaan.Nyt on Englannin Championshipissä kova matsi. Tässä pelissä aika pitkälle ratkaistaan se, kuka nousee Fulhamin kanssa suoraan Valioliigaan.
Jos Bournemouth voittaa tämän ottelun, niin se varmistaa nousun Valioliigaan. Jos Forest voittaa, niin sitten viimeisellä kierroksella sillä on kaikki omissa käsissä. Jos tulee tasuri, niin sitten Bournemouth tarvitsee viimeiseltä kierrokselta vain pisteen.

Bournemouthilla ja Nottinghamilla on eroa kolme pistettä ja tämän jälkeen on vielä yksi matsi kummallakin pelaamatta. Nyt Nottinghamin maaliero on yhden enemmän plussalla.

Nottingham on voittanut neljä viimeistä ottelua ja Bournemouthilla on alla kuuden tappiottoman matsin putki. Kumpikin on siis kunnossa.
Viime kierroksella Bournemouth voitti Blackburnin selvästi 3-0 ja Nottingham voitti Swansean 5-1.

Nottinghamin loppukausi on ollut erinomainen, niin hyvä, että jos se nyt jää nousematta liigaan, niin se on valtava pettymys. Yksikään joukkue, ei edes sarjan ylivoimaisesti voittanut Fulham, ole ottanut yhtä paljon pisteitä kuin Nottingham sen jälkeen, kun Steve Cooper tuli manageriksi Chris Hughtonin tilalle syyskuussa. Vielä syyskuun puolivälissä Nottingham oli sarjataulukon viimeinen. Cooperin aikana Nottingham on pelannut 40 matsia, voittanut niistä 25 ja hävinnyt kuusi.

Kova nousu Swanseaa vastaan


Bournemouth on ollut viime aikoina usein melko vaisu, vaikka se onkin saanut tulosta aikaan. Viimeisissä kuudessa matsissa se on jäänyt neljästi tasuriin, ja siinä Nottingham pääsi nousemaan kannoille.
Reilu viikko sitten pelatussa Swansea-ottelussa taisi tapahtua muutos. Bournemouth oli 70 minuutin kohdalla 0-3 -tappiolla, mutta nousi vielä tasapeliin. Ottelun xG-lukemat olivat 0.27-5.35. Tämän jälkee Blackburn meni nurin selvästi.

Bournemouthin avaus taitaa olla sama kuin viimeksi Blackburnia vastaan. Sama tilanne Nottinghamilla.


Tämä on jo melkein kuin finaaliottelu. Kaksi hyvässä kunnossa olevaa joukkuetta vastakkain, eikä kumpikaan halua ainakaan hävitä. Kumpikin varmasti lähtee peliin sitä kautta, että riskejä ei oteta, puolustus on kasassa ja maalia haetaan kärsivällisesti.
Kertoimet matsiin ovat noin 2.30 – 3.30 – 3.20, ja kaipa nuo lukemat ovat sen verran hyvin kohdallaan, että siitä ei peliä löydy.
Totals-puolella voi laittaa pienen betsin. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi noin 1.75. Siihen rasti.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.76

Mr Green - Lue arvostelu

1.76

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.76

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.75

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.68

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan