Championship: Burnley - West Bromwich

Pe 20.1. | klo 22:00 | Championship | BURNLEY - WEST BROMWICH

Kohde sulkeutuu: 20.01.2023 22:00


WBA on kovakuntoinen joukkue


Burnley on palaamassa Valioliigaan. Vielä on useampi kuukausi Championshipiä jäljellä, mutta hyvältä näyttää Burnleyn kannalta. Se on nyt sarjaykkönen, ja eroa kolmoseen Watfordiin on jo 16 pistettä. Burnleyn pitää kevätpuolella romahtaa oikein kunnolla, jos se meinaa vielä mokata nousunsa.

West Bromwich on kiinni karsijan paikassa. Se on kuutosena, mutta kärjen takana sarjassa on tiukkaa. WBA on kaksi pistettä kolmospaikan Watfordia perässä, mutta toisaalta sijalla 14 oleva Reading on vain neljä pistettä WBA:ta jäljellä.

Nämä kumpikin joukkue on erinomaisessa kunnossa. Burnleyllä on sarjapeleissä seitsemän voiton putki. FA Cupissakin se pudotti Bournemouthin. Joukkueen viimeisin matsi on 1-0 -voitto Coventrystä.

WBA:lla on sarjapeleistä neljän voiton putki. FA Cupissa se pudotti juuri uusintamatsissa Chesterfieldin.

Corberan pisti homman kuntoon


WBA vaihtoi kesken kauden manageria, ja se muutti joukkueen suunnan tyystin. WBA oli 16 matsin jälkeen sarjassa toiseksi viimeisenä, kun espanjalainen Carlos Corberan tuotiin apuun. Corberanin kanssa WBA on voittanut kaikki turneet mukaan lukien kymmenen matsia 13:sta. Vaikka ero sarjan kärkeen onkin suuri, niin se johtuu WBA:n surkeasta alkukaudesta. Joukkue on nyt jotain aivan muuta.

Burnley ei ole ollut avain niin hyvä, mitä sen vankka asema sarjan kärjessä väittää. Sen maaliero on 28 maalia plussalla, mutta Infogolin xG-laskuissa lukema on plussalla vain 10.67. Vincent Kompanyn manageroimana Burnley on saanut erikoistilanteet pois lukien aikaan xG-luvun 27.03, mutta silti se on tehnyt näistä tilanteista 43 maalia. Tämä on aikamoinen ylisuorittaminen.

Burnley on voittanut kolme matsia nyt putkeen, vaikka jokaisen näistä se on hävinnyt xG-laskuissa. Kaiken kaikkiaan se on voittanut 17 sarjamatsia, vaikka lähes kolmasosassa näistä se on hävinnyt xG:t. Räikein esimerkki on elokuulta, jolloin Burnley pieksi Wiganin 5-1, vaikka se hävisi xG-laskut 1.41 – 1.80.
Hyvinkin mahdollista, että joukkue jossain kohdassa hieman notkahtaa. Toki se on hyvä joukkue, mutta ei ehkä aivan näin hyvä.


Vetopuolella Burnley lasketaan noin 50 prosentin suosikiksi, ja tähän täytyy laittaa vastaan. Kymmenen ottelun kuntopuntarissa nämä joukkueet ovat kärjessä tasapistein. Ei WBA mitenkään ole näin paljon heikompi. Lapulle WBA +0.5, kerroin on noin 1.75.Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

WBA +0.5 @1.77

Mr Green - Lue arvostelu

1.77

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.77

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.7

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.7

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.69

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan