Championship: Hull - Luton

Pe 30.9. | klo 22.00 | Championship | HULL - LUTON

Kohde sulkeutuu: 30.09.2022 22:00


Kotijoukkueella umpikehno puolustus


Hull on neljän tappion putkessa. Maaottelutauko tuli joukkueelle hyvään aikaan. Viimeksi Hull hävisi vieraissa Swansealle 0-3.
Englannin Mestaruussarja eli Championship on ainakin vielä hyvin tasainen. Hull on sarjataulukossa sijalla 20, ja Luton sijalla 11, mutta jos Hull nyt voittaa, niin se ohittaa Lutonin. Lutonin viimeinen matsi oli 2-0 – kotivoitto Blackburnista.

Hull on yksi niistä englantilaisseuroista, jonka omistus on aivan muualla. Alkuvuodesta turkkilainen mediamoguli Acun Ilıcalı osti seuran. Uusi omistaja on järjestellyt joukkueen asioista uusiksi, muun muassa manageri Shota Arveladze tuli välittömästi uutena miehenä hommiin.
Tämä kausi alkoi Hullilta hyvin. Neljästä matsista se otti kahdeksan pistettä, mutta nyt on tilanne niin heikko, että Arveladzen potkuja on jo uumoiltu. Koko Hull-uransa 30 matsissa Arveladze on saanut vain yhdeksän voittoa ja peräti 15 tappiota.
Hull on päästänyt eniten maaleja koko sarjasta, 10 matsissa peräti 21 on mennyt omiin. Viimeisessä kuudessa matsissa Hull on jokaisessa päästänyt vähintään kaksi maalia.

Hullin hyökkäys on ollut Oscar Estupinan varassa. Joukkue on tehnyt 11 maalia, ja niistä Estupinan on tehnyt seitsemän.

Jones jäi Lutoniin


Lutonin manageri Nathan Jonesin uumoiltiin lähtevät Brightonin hommiin, mutta näin se sitten käynyt. Tämä oli Lutonille helpotus.
Lutonillakin on tällä kaudella ajoittain ollut hankalaa. Kauden alku oli vaikea, ensimmäinen voitto tuli vasta viidennessä matsissa. Sittemmin on mennyt paremmin, viimeisistä kuudesta matsista Luton on ottanut 11 pistettä. Jos Luton nyt voittaa, niin se nousee sarjassa viidenneksi.

Tobias Figueiredo on ollut Hullin puolustuksessa vakiokasvo, mutta nyt saattaa tulla huilia surkean Swansea-matsin jälkeen. Alfie Jones voisi tulla avaukseen, ja keskikentän keskellä voisi olla nyt paikka Ryan Woodsille tai Greg Dochertylle.

Lutonin Amari Bell pelasi pari päivää sitten Jamaikan joukkueessa Argentiinaa vastaan, ja hän taitaa nyt olla sivussa. Alfie Doughty voisi olla korvaaja.


Luton on ottelussa pienoinen suosikki. Kerroinliikkeissä kotivoiton lukemat ovat olleet hienoisessa laskussa. Tällä hetkellä kertoimet ovat noin 2.90 – 3.20 – 2.50.
Hullin puolustus on liigan huonoin, ja silti yli 2.5 maalia saa reilusti yli kakkosen kertoimia. Maaottelutauko antoi Hullille aikaa fiksata suurimmat ongelmansa, mutta kokeillaan tätä ennen kuin joukkue todella näyttää jotain muuta.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @2.12

Mr Green - Lue arvostelu

2.12

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.12

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.11

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.05

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.05

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan