Championship: Luton - Huddersfield

Championship | Luton - Huddersfield | 21:45 | 13.5.2022
Kohde sulkeutuu: 13.05.2022 21:45
Huddersfield on pelannut vahvan loppukauden. XG-lukemat eivät ole sen kohdalla osuneet oikeaan.Championshipin nousukarsinnat. Joku neljästä pelaa ensi kaudella Valioliigaa. Kaksiosainen ensimmäinen kierros, ja nyt ensimmäinen osaottelu pelataan Lutonin kentällä.
Huddersfield oli sarjataulukon kolmonen ja Luton kuudes. Huddersfield lopetti runkosarjan komeasti neljään voittoon, mutta kakkospaikan Bournemouth oli kuitenkin liian kaukana, eroa jäi lopulta kuusi pistettä.
Lutonin kuutospaikka ei oikeastaan ollut uhattuna. Middlesbrough seitsemäntenä on viiden pisteen päässä.

Kummankin joukkueen paikka kuuden parhaan joukossa on yllätys. Varsinkin Huddersfieldin menestys on ihme juttu. Kauden alla se oli useammallakin bookkerilla vahva ehdokas jopa putoamaan sarjasta. Sen nousulle annettiin kertoimeksi noin 15.00. Luton oli kauden alla kerrointaulukon puolivälissä. Sen sarjanoususta sai kertoimeksi noin 12.00.

Huddersfieldin kausi on vielä mennyt aivan vastoin xG-lukemia. Infogolin xG-miesten laskujen mukaan Huddersfieldin pitäisi olla sarjataulukossa sijalla 12. Lutonin sijoitus on enemmän kohdallaan. XG-laskujen mukaan sen oikea paikka on seitsemäntenä.

Huddersfield voittaa xG-arviot


Tulosten puolella Huddersfield on kuitenkin ollut erinomainen. Ehkä xG-väellä on tässä kohdassa arvioinnin paikka, pelissä taitaa olla muitakin tekijöitä kuin xG-lukemiin johtavat asiat.
Huddersfield hävisi maaliskuun puolivälissä Bournemouthille 0-3. Tämän jälkeen Huddersfield ei ole hävinnyt, saldona on kuusi voittoa ja yksi tasuri. Luton taas on mennyt enemmän ylös ja alas, ja sillä on ollut loukkaantumisongelmia.

Huddersfield on ollut erinomainen vierasjoukkue. Joulukuun puolivälin jälkeen se on pelannut 14 vierasmatsia, joista se on voittanut yhdeksän ja hävinnyt vain kahdesti. Hudds on voittanut vieraissa kovia joukkueita, kuten Fulhamin ja Nottinghamin.

Tämän kauden aikaisemmissa matseissa ensin Lutonin kentällä joukkueet pelasivat maalittoman tasapelin, ja sitten Huddersfieldin kentällä kotijoukkue voitti huhtikussa 2-0.
Huddersfield on viime aikoina pelannut kolmella puolustajalla, mutta lokakuussa Lutonissa se pelasi neljällä, ja tulos oli 0-0. Voi hyvinkin olla niin, että Huddersfield pelaa avausmatsin taas neljän puolustajan linjalla. Luton pelannee aivan samalla ryhmällä kuin viimeksi Readingia vastaan. Sen joukkue voitti 1-0.


Kertoimet otteluun ovat noin 2.35 – 3.10 – 3.25. Huddersfield on xG-miesten laskelmista huolimatta ollut vakuuttava, ja varsinkin sen vieraspelien kunto kääntää vaakaa. Lapulle Huddersfield +0 asian handicap. Kerroin on noin 2.30. Tasapelillä panos palautuu.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Huddersfield +0 asian handicap @2.3

Mr Green - Lue arvostelu

2.3

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.3

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.16

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.15

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan