Championship: Middlesbrough - Sunderland

Championship | Middlesbrough - Sunderland | 22:00 | 5.9.2022
Kohde sulkeutuu: 05.09.2022 22:00
Mboro on paljon parempi, mitä voisi päätellä sen kauden aloituksesta. Sen puolustus on alisuorittanut, nyt tulee muutos.Pohjoisen suurseura Sunderland on pikkuhiljaa nousemassa alasarjojen ahdingosta kohti liigaa. Keväällä 2016 joukkue putosi Valioliigasta ja samaa vauhtia se meni aina League Oneen saakka. Siellä meni neljä kautta, ja nyt on ensimmäinen Championship-kausi tällä erää menossa.
Sunderland on aivan liian suuri seura alasarjoihin. Sunderlandin kaupungissa on yli neljännesmiljoona ihmistä ja seuran kotistadionille Stadium of Lightille mahtuu melkein 50 000 katsojaa.

Tällä hetkellä Sunderland on sarjassa kahdeksantena saldolla 3-2-2. Jos se nyt voittaisi, niin sijoituksena olisi viitospaikka. Viime kierroksella Sunderland voitti kotonaan Rotherhamin 3-0.

Middlesbrough on sekin joukkue, joka on tällä vuosituhannella pelannut useamman kauden Valioliigaa. Ensin se pelasi syksystä 1998 kevääseen 2009 pääsarjaa, ja sitten vielä pikavisiitin kaudella 2016-17.
Middlesbrough on myös niitä Mestaruussarjan isompia seuroja. Riversiden stadionille mahtuu liki 35 ooo katsojaa.
Tämä kausi on Middlesbroughilta alkanut vaisusti. Se on sarjassa kolmanneksiviimeisenä saldolla 1-3-3. Viimeksi tuli 1-2 -tappio Watfordin vieraana.

Forss avauksessa?


Alkukauden muutaman matsin perusteella ei voi liikaa vetää johtopäätöksiä, ja tähän otteluun tämä sopii todella hyvin. Boro on pelannut hyvin, mutta tulosta ei ole tullut. Infogolin xG-laskelmien mukaan sen pitäisi olla nyt sarjataulukossa kakkosena. Ainoastaan yhden kerran tämän kauden otteluissa Boro on saanut aikaan vähemmän maalipaikkoja kuin vastustaja. Watford-matsissakin tappio tuli vasta yliajalla, eli pallo vain ei ole pomppinut Borolle. Pikkuhiljaa tämä tulee tasoittumaan.

Sunderland ei kaikesta huolimatta ole joukkue, joka olisi rankattu nousupeleihin. Tällä kertaa se on kahdesti kohdannut kärkipäähän rankatut joukkueet, ja tappio Sunderlandille tuli sekä Sheffield Unitedia ja Norwichia vastaan. Middlesbrough lasketaan myös näihin mahdollisiin nousijajoukkueisiin.

Boron joukkueesta Steffen, Lenihan ja Howson saattaisivat olla kolhuistaan huolimatta pelikunnossa. Suomi-poika Marcus Forsskin saattaisi olla avauksessa.
Sunderland pelannee samalla avauksella kuin Rotherham-ottelussa.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.80 – 3.65 – 4.50. Vetomarkkina ei ole vielä reagoinut joukkueiden erilaisiin kauden aloituksiin, ja siinä se on aivan oikeassa. Mboron voittokerroin tosin on nousussa, mutta ei se vielä pelattavassa lukemassa ole.
Totals-puolella numerot on lyöty tasan. Alle 2.5 maalia ja yli 2.5 maalia ovat aikalailla tasoissa. Tässä voisi laittaa lapulle varovaisesti under-betsin. Mboro on päästänyt seitsemässä matsissa 12 maalia xGA-lukemalla 8.50. Jos se hallitsee matsia, niin puolustus voisi pelata tasollaan. Pieni betsi vain, ei tässä kertoimessa hurraamista ole, mutta ei se alikerroinkaan pääse olemaan.


iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.9

Osuma
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.89

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan