Championship: Norwich - Coventry

La 21.1. | klo 14:30 | Championship | COVENTRY - NORWICH

Kohde sulkeutuu: 21.01.2023 14:30


Norwich katkaisi heikon jakson viime kierroksellaNorwich on kahden pisteen päässä karsijan paikasta. Joukkueella on kauden mittaan ollut kaksi heikkoa jaksoa. Lokakuussa se pelasi kuuden voitottoman ottelun jakson, ja sitten joulukuun puolivälistä eteenpäin se pelasi viisi matsia, joista saaliina oli vain yksi piste. Viime kierroksella tämä putki katkesi, kun Norwich voitti Prestonin selvästi 4-0.

Coventryllä on juuri nyt menossa kehno jakso. Se on pelannut joulun jälkeen viisi matsia saldolla 0-2-3. Viimeksi se hävisi Burnleylle 0-1.

Kumpikin joukkueista hävisi pari viikkoa sitten FA Cupissa. Norwichin tappio oli vielä siedettävä, kun vastassa oli Champioshipin Blackburn, mutta Coventry meni putoamaan National Leaguen Wrexhamille. Coventry oli matsissa kotijoukkue, mutta meni päästämään neljä maalia. Coventry oli ottelussa hyvin varamiespainotteisella ryhmällä.

Wrexham-tappio pois lukien Coventryn heikko jakso johtuu paljolti kovasta otteluohjelmasta. Se hävisi Championshipin ykköselle Burnleylle ja kakkoselle Sheffield Unitedille. Bristol Cityn ja Cardiffin kanssa Coventry pelasi tasurit.

Championship on tällä kaudella tasainen kärkijoukkueiden takana. Coventry on sarjataulukossa vasta sijalla 15, mutta eroa Norwichiin on vain neljä pistettä.

Norwichin komea Preston-voitto oli manageri David Wagnerin ensimmäinen Norwichin kanssa. Teemu Pukki ja Kieran Dowell tekivät kumpikin kaksi maalia.

Kotijoukkue lapulle tasoituksen kanssa


Coventryn puolustuksen Jonathan Panzo on taas mukana lyhyen pelikieltonsa jälkeen. Coventry pelannee nyt kolman alakerralla, jossa Panzon kanssa ovat Doyle sekä Rose.
Josh Wilson-Esbrandin pelaaminen on eävarmaa polvivamman vuoksi. Matty Goden sekä Tyler Walker ovat varmasti sivussa vielä pitempään.

Norwichin kiharapää Todd Cantwell on lähdössä Skotlannin liigaan Rangersiin vielä tammikuun aikana, eikä hä varmaankaan enää pelaa Norwichin kanssa. Teemu Pukki on Norwichissa jo melkein seuralegenda, mutta manageri Wagner on jo sanonut, että Pukinkaan paikka ei ole kiveen hakattu. Adam Idah on ykköshaastaja.
Norwichilta puuttuvat ainakin Aaron Ramsey sekä Isaac Hayden.


Norwich on matsissa vierasjoukkueenakin pieni suosikki. Kertoimet ovat noin 2.80 – 3.20 – 2.50. Coventrylla on alla vaisu putki, mutta vastukset olivat kovia. Muuten näiden joukkueiden välillä ei pitäisi olla näin paljon tasoeroa. Norwichillakin on ollut hankalat vaiheensa. Viime kierroksen selvään voittoon ja uuteen manageriin ei pitäisi aivan näin paljon tuijottaa. Laitetaan lapulle Coventry +0 asian handicap, kerroin on noin kaksi. Tasurilla lantit saa takaisin. "Tasapeli ei vetoa" on sama betsi.
Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Coventry +0 asian handicap @2.02

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.02

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.96

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan