Championship: Norwich - Preston

La 8.10. | klo 17.00 | Championship | NORWICH - PRESTON

Kohde sulkeutuu: 08.10.2022 17:00


Prestonin vähämaalisuus tulee vielä muuttumaanJos Norwich nousee taas tämän kauden jälkeen Valioliigaan, niin Teemu Pukista tulee todellinen seuralegenda. Kuka muu pelaaja on ollut avainasemassa kolmessa liiganousussa?
Nyt Norwich on Englannin Mestaruussarjassa eli Championshipissa kakkosena, samoilla pisteillä kuin sarjakärki Sheffield United. Viime kierroksella Norwich jäi tasapeliin Readingin kentällä, mutta samalla Sheffield United meni häviämään oman matsinsa. Kolmosena Reading on Norwichista kahden pisteen päässä.
Pukilla on maalivainu ollut taas kohdillaan. Viidessä viime sarjapelissä hän on tehnyt neljä maalia.

Infogolin xG-laskujen mukaan Norwichin pitäisi olla sarjan kärjessä. Sen xGD, eli maaliodottaman erotus, on melko selvästi koko sarjan paras.

Preston on ollut kummallinen joukkue. 12 matsin jälkeen sen maaliero on vain 4-4. Nolla – nolla -matseja Preston on pelannut jo kuusi. Kaiken kaikkiaan tasureita sillä on seitsemän. Näillä peleillä Preston on sarjataulukon puolivälissä sijalla 11. Viime kierroksella Preston voitti kotonaan West Bromwichin 1-0.

Infogolin mukaan Prestonin matseissa olisi pitänyt tulla enemmän maaleja


Preston on Infogolin xG-laskuissa hivenen pelannut alakanttiin. Sen paikka xG-lukemien mukaan olisi kymmenentenä. Vaikka Prestonilla on huiman pienin tehtyjen ja päästettyjen maalien ero, niin xG-laskuissa se ei ole ollut mitenkään sellainen joukkue, jonka matseissa ei olisi paikkoja. Nyt vain ei ole pallo pomppinut kummassakaan päässä. Prestonin kauden 12 matsissa xG:t ovat 13.5 – 13.7.

Norwichin Todd Cantwell taitaa olla tässä matsissa sivussa. Hän oli poissa myös viikolla pelatusta Reading-ottelussa. Cantwellin kolhu ei ole ilmeisesti kovin vakava, joten kovin kovin pitkää huilia ei ole tulossa.
Isaac Hayden on myös palailemassa peleihin, mutta tuskin vielä tähän matsiin.

Prestonin managerin Ryan Lowen olisi jotenkin saatava hyökkäys toimimaan, puolustuksesta ei ole ollut huolta. Joukkueella ei ole loukkaantuneita tai pelikiellossa olevia.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.70 – 3.60 – 4.80, ja kaipa ne sen verran hyvin ovat kohdallaan, että haetaan betsi muualta. Ottelusta luonnollisesti odotetaan vähämaalista. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi vain noin 1.75. Tähän laitetaan vastaan. XG-luvut kertovat, että Prestonin vähämaalisuus kummassakin päässä on sattumaa. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi kunnolla yli kakkosen lukemia.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @2.08

Mr Green - Lue arvostelu

2.08

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.08

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.06

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.05

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan