Championship: Reading - Derby

Championship | Reading - Derby | 17:00 | 3.1.2022
Kohde sulkeutuu: 03.01.2022 17:00
Kummallakin joukkueella on pistesakko vaivoina. Derbyn asema on tukala, mutta se on aloittanut kirin kolmen voiton putkella. Readingilla on alla pitkä tauko.Derbyn ainoa tehtävä Championshipissä taitaa sitten lopulta tällä kaudella on muiden kiusaaminen, vaikka se toki yrittää kaikkensa loppuun asti. Seuralle annettiin talousongelmien vuoksi 21 pisteen sakko, ja sellaisella miinusmäärällä ei oikein voi enää säilyä sarjassa. Ilman sakkoa Derby olisi komeasti sarjan keskikastissa, mutta nyt se on 11 pistettä putoamisrajan yläpuolella olevaa Readingia perässä. No, toki Derby aivan hullulla loppukaudella voisi vielä välttää sarjaputoamisen, mutta kovin epätodennäköistä se on.

Hankala tilanne on kyllä innoittanut Derbyn aloittamaan varhaisen loppukirin. Joukkue on kolmen voiton putkessa, nurin ovat menneet Blackpool, WBA sekä Stoke, eli vielä sarjan parempia joukkueita on jäänyt Derby-hurmion alle. Jossain kohdassa Derbyn vire luultavimmin kuitenkin lopahtaa. Se ei ole niin hyvä joukkue, että selvittäisi ahdinkonsa.

Viime matseissa Derby on kyllä ajoittain pelannut hyvin. Stoken kentällä se voitti 2-1, ja voitto oli vielä ansaittu. Kotivoitto WBA:sta sitten taas meni aivan päinvastoin, Derby oli pahasti ottavana osapuolena, mutta silti se nitkutti 1-0 -voiton.

Reading on Mestaruussarjan toinen joukkue, jolle on lätkäisty pistemenetyksiä. Reading sai kuuden pisteen sakon omien talousongelmiensa vuoksi.
Jos unohdetaan pistesakot, niin Reading on voittanut enemmän matseja kuin Derby. Sillä on 22 ottelusta kahdeksan voittoa, kun Derbyllä on 24 matsista seitsemän voittoa. Readingin ongelma on se, että se myös häviää paljon. Sillä on sarakkeessa 11 tappiota, kun Derbyllä vain seitsemän.
Readingin homma on säilyä sarjassa, ja siihen sillä on hyvätkin mahdollisuudet.

Readingilla yli kolmen viikon tauko alla


Readingilla on alla pitkä tauko koronaongelmien vuoksi. Viimeksi se on pelannut 11.12., jolloin se hävisi vieraissa WBA:lle 0-1. Aivan kuten Derbykin WBA:ta vastaan, Reading oli jyrän alla. Laukaukset maalia kohti menivät WBA:lle 11-0.
Viimeksi Reading voitti sarjamatsin marraskuun lopulla, kun se kukisti Swansean vieraissa 3-2.

Readingin kunnosta on paha sanoa yhtään mitään. Joukkue on viimeksi pelannut 23 päivää sitten. Ovie Ejaria sekä Liam Moore lienevät pelikunnossa koronakaranteeniensa jälkeen. Ejaria tullee heti avaukseen. Moore saattaa jäädä sivuun. Tom Holmes sekä Scott Dann ovat olleet sen verran vakuuttava pari puolustuksessa, että tuskin tätä rikotaan.
John Swift, Danny Drinkwater sekä Andy Yiadom ovat palanneet sairastuvalta, joten tauko ainakin auttoi loukkaantuneiden kohdalla. Sairastupa tyhjeni.

Derbyllä Kazim-Richards sekä Plance jatkanevat kärjessä. Heidän takanaan manageri Rooney sitten saattaa taas laittaa porukan kentälle 3-5-2 -systeemillä.


Kertoimet matsiin ovat noin 2.30 – 3.10 – 3.10. Betsataan Derbyn hurmioituneen aikaisen kirin varaan. Toisaalta, Reading on täysin vaikka kunnon matsituntumaan. Ei Derby millään jaksa voittoputkessa kovinkaan pitkälle, mutta ehkä vielä täysin vailla pelituntumaa oleva Reading on pulassa Derbyn kanssa. Lapulle varovaisesti Derby +0.5.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Derby +0.5 @1.63

Bet365 - Lue arvostelu

1.63

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.59

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.59

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.59

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders