Championship: Sheffield United - Nottingham

Championship | Sheffield United - Nottingham | 17:00 | 14.5.2022
Kohde sulkeutuu: 14.05.2022 17:00
Kaksi joukkuetta, jotka aloittivat kauden surkeasti. Nyt voisi olla aineksia useampaan maaliin.Valioliigan nousukarsintojen toinen ottelupari on Sheffield United vastaan Nottingham. Avausmatsi pelataan Sheffieldin Bramall Lanella. Nottingham otti runkosarjassa viisi pistettä enemmän kuin Sheffield United. Aivan kalkkiviikoilla United oli parempi. Se voitti kolme viimeistä matsiaan, kun Nottingham otti kahdesta viimeisestä ottelustaan vain yhden pisteen.

Kuusi kuukautta sitten Nottinghamin ja Sheffield Unitedin kausi näytti kehnolta, mutta jälkimmäinen kauden puolisko on kummaltakin sujunut hyvin. Marraskuun puolivälin jälkeen Sheffield United oli Mestaruussarjan sarjataulukossa vasta sijalla 17. Herätys taisi tapahtua siinä kohdassa, kun Slavisa Jokanovic sai potkut managerin paikalta ja tilalle tuli Paul Heckingbottom. 28 viimeisestä sarjaottelusta United voitti 15. Joukkue lopetti runkosarjan voittamalla sarjan ylivoimaisen ykkösen Fulhamin 4-0. Siinä kohdassa Fulhamilla tosin oli sarjavoitto ollut varma jo tovin.

Nottingham aloitti kauden häviämällä kuusi matsia seitsemästä, ja syyskuussa se oli sarjataulukon viimeinen. Sekin heräsi managerin vaihdoksen myötä. Chris Hughtonin tilalle tuli Steve Cooper. Nottingham pääsi Cooperin kanssa niin kovaan kuntoon, että se meinasi jo nousta sarjakakkoseksi ohi Bournemouthin, mutta näiden kahden keskinäisessä ottelussa puolitoista viikkoa sitten Bournemouth voitti 1-0 ja siihen katkesi Nottinghamin kova nousu. Viimeisistä 12 sarjaottelussa Nottingham voitti kymmenen.

Nottingham suosikki nousemaan liigaan


Nottingham on koko nousukarsintojen suurin suosikki. Se on viimeksi pelannut pääsarjaa vuonna 1999. Nyt sen sarjanoususta saa esimerkiksi Bet365:llä kertoimeksi 2.62.
Nottinghamin suosikkiasema johtuu hyvästä loppukaudesta. Infogolin xG-laskelmissa Sheffield Unitedin olisi pitänyt tulla sarjassa kolmanneksi ja Nottinghamin kuudenneksi.

Nottinghamilta Cookilla, Yatesilla ja Colbackilla on ollut kolhuja viime aikoina, ja heidän pelaamisensa on hivenen epävarmaa. Jos mitään ihmeellistä ei tapahdu, niin Johnson ja Surridge ovat kärjessä. Lowe on loukkaantunut.
Sheffield Unitedilla saattaa olla sama avaus kuin se, joka murskasi Fulhamin. Sharpilla on pohjevamma, ja hänen pelaamisensa on epätodennäköistä.

Nyt voisi olla ottelu, jossa tulee maaleja. Sarjakauden aikana Sheffield United teki maalin 78 prosentissa kotimatseista ja Nottingham teki maalin 74 prosentissa vierasmatseista. Hyvät lukemat, kun ottaa huomioon, miten kehnoja kumpikin joukkue oli alkukaudesta.
Kun kaikki turnaukset otetaan mukaan laskuihin, niin tämän vuoden puolella United on tehnyt maalin 19 ottelussa 27:stä. Nottinghamin lukemat ovat 21/25.


Tähän matsiin yli 2.5 maalia saa kertoimeksi peräti 2.40. Kokeillaan sitä. Yleensä karsintamatsit ovat tiukkoja ja vähämaalisia, mutta tässä voisi olla aineksia reippaampaan menoon.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @2.42

Fezbet - Lue arvostelu

2.42

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.4

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.4

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.37

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.34

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan