Championship: Sheffield Utd - Rotherham

Championship | Sheffield Utd - Rotherham | 17.00 | 10.9.2022
Kohde sulkeutuu: 10.09.2022 17:00
Englannin Mestaruussarjassa kärkipaikalla keikkuva Sheffield United saa vieraakseen keskikastissa olevan Rotherhamin. Isännät ovat olleet alkukauden aikana todella vakuuttavia, emmekä jaksa uskoa siihen, että vieraat matsissa saisivat pienintäkään saumaa pisteisiin!Isännät havittelevat paluuta Valioliigaan!


Edellisellä kaudella Championshipin nousukarsinnoissa Nottingham Forrestille hävinnyt Sheffield Utd on ollut alkukauden aikan äärimmäisen vakuuttava. Joukkue on kahdeksasta pelaamastaan ottelusta napsinut itselleen peräti 17 pistettä ja johtaa Championshipiä pisteen erolla takana tulevaan Norwichiin. Sheffield United tulee matsiin kuuden perättäisen tappiottoman ottelun putkessa ja hakeea matsista itselleen kolmatta perättäistä voittoa, kahden viimeisimmän voiton maaliero on komea 6-0.

Edellisellä sarjakierroksella Sheffield United kaatoi vieraskentällä Hullin numeroin 0-2. Ottelu oli tasainen, mutta Sheffield United käytti maalipaikkansa selvästi Hullia paremmin ja nappasi itselleen jälleen kolme pistettä lisää. Sheffield Unitedin maaleista matsissa vastasivat hyökkääjä Oliver McBurnie ja keskikenttämies Sander Berge.Rotherham pyörii keskikastissa!


Täksi kaudeksi takaisin Championshipiin noussut Rotherham majailee tällä hetkellä sarjan keskikastissa, alkukauden seitsemästä ottelusta pisteistä on kertynyt kymmenen. Joukkue avasi kautensa pirteästi, mutta nyt formiin on tullut heikompi jakso ja otteet ovat olleet vaisuja. Rotherhamin aina tavoite tällä kaudella lienee säilyttää sarjapaikka Championshipissä myös tulevalle sesongille, joten pisteitä on napsittava tasaiseen tahtiin ja pitkiin tappioputkiin ei ole varaa.

Edellisellä sarjakierroksella joukkue tasasi pisteet kotonaan Watfordin kanssa numeroin 1-1. Vaikka Watford olikin ottelussa niskanpäällä, syyllistyivät he tuhlailuun ja näin Rotherham sain napsittua matsista pisteen itselleen. Rotherham siirtyi matsissa johtoon jo ottelun kolmannella minuutilla puolustajakonkari Richard Woodin maalilla, mutta Watford tuli tasoihin puolen tunnin pelaamisen jälkeen eikä enempää maaleja nähty, joten pisteet menivät jakoon.
Isännillä kaikki avaimet käsissään!


Sheffield United on matsiin tultaessa selvääkin selvempi suosikki voittajaksi, joukkueen formi on loistava ja voittoja tulee liukuhihnalta. Nyt vastassa on selvästi heikkotasoisempi joukkue, joten mitään muuta ei ole odotettavissa kuin isäntien voitto. Me emme millään jaksa uskoa Rotherhamin pystyvän taistelemaan matsissa edes tasuripisteestä ja nappaammekin lapullemme isäntien voittoa tasoitusten kera. Sheffieldin hyökkäyspelaaminen on ollut sen verran vakuuttavaa, että isäntien vähintään kahden maalin voitosta tarjoiltava reilusti yli kahden kerroin lähtee lapuille mukisematta!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Sheffield Utd -1.5 @2.5

Mr Green - Lue arvostelu

2.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.4

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.4

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.4

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys