Championship: Watford - Sheffield United

Championship | Watford - Sheffield United | 22:00 | 1.8.2022
Kohde sulkeutuu: 01.08.2022 22:00
Kaksi nousukandidaattia. Ei syytä olettaa, että kumpikaan olisi tällä kaudella erityisen vähämaalinen joukkue.Ensimmäisen Championship-kierroksen viimeinen matsi. Viime kauden jälkeen Valioliigasta pudonnut Watford on kotijoukkue ja vieraana on keväällä 2021 liigasta pudonnut Sheffield United.
Vetomarkkina odottaa Watfordin palaavan pikaisesti liigaan. Esimerkiksi William Hillin kausikertoimissa Watford on kärjessä samalla kertoimella kuin Norwich 7.50. Sheffield Unitedin on listalla viidentenä kertoimella 10.00.
Kummankin joukkueen pelaajamateriaali on varmasti tarpeeksi kova top kuusi -sijoitukseen ja vähintään nousukarsintoihin keväällä.

Kesän aikana kumpikin joukkue on jonkin verran uudistunut. Watfordin ryhmästä pois ovat lähteneet muun muassa Moussa Sissoko, Andre Gray, Joshua King ja Cucho Hernandez. Uusia pelaajia Vicarage Roadin stadionilla ovat muun muassa kärkipelaajat Rey Manay ja Vakoun Issouf Bayo sekä laitapakki Mario Gaspar. Uusien pelaajian taso Championshipissä selvinnee pikkuhiljaa.

Sheffield Unitedin jättivät muun muassa kärjet Oliver Burke sekä David McGoldrick. Uusia pelaajia ovat muun muassa Malmöstä tullut toppari Anel Ahmedhodzic sekä lainasopimuksella tulleet Tommy Doyle sekä Ciaran Clark.

Edwards koittaa pysyä Watfordin managerina


Watfordilla on myös uusi manageri Rob Edwards. Jos Edwards saisi nyt olla hommissa hieman pidempään kuin Watfordin managereilla on ollut tapana. Kauden 2019-2020 alun jälkeen Watfordilla on ollut jo kymmenen manageria.
Edwards ei kyllä ole yläsarjoissa kokenut manageri. Hän tuli hommiin League Twon Forest Greenistä. Nousu pari pykälää ylemmäs on kova paikka. Edwardsilla on nyt ryhmässä useita maajoukkuetason pelaajia, joita putoaminen liigasta painaa. Motivointi saattaa olla hankalaa.
Sheffield Unitedin manageri Paul Heckingbottom on ollut hommissa jo viime vuoden marraskuusta asti.

Watford oli viime kaudella umpikehno kotijoukkue. 13 viimeisestä kotimatsista Valioliigassa se meni häviämään 12 ja yksi jäi tasuriksi.

Watfordin joukkueesta vain Imran Louza on sivussa. Hänellä on polvivamma. Uusista pelaajista Gaspar ei välttämättä ole vielä ehtinyt pelikuntoon, mutta Manaj ja Bayo ilmeisesti ovat mukana. Viime kauden kovemmista pelaajista joukkue onnistui pitämään Dennisin, Sarrin ja Bachmannin vielä joukkueessa.

Sheffield Unitedilla on enemmän poissaoloja. O’Connell, Bogle, Davies ja Doyle ovat sairastuvalla. Sharpin ja McBurnien pelaaminen on epävarmaa. Brewster ja uusi mies Khadra pelannevat kärjessä.


Vetopuolella kertoimet ovat noin 2.35 – 3.20 – 3.05, ja nämä lienevät kohdallaan. Jostain syystä ottelusta odotetaan vähämaalista, alle 2.5 maalia saa oin 1.70-kertoimia. Tähän voisi laittaa vastaan, ei ole mitään erityistä syytä, miksi nyt ei maaliverkko heiluisi. Kotijoukkue oli viime kaudella vaisu, mutta sarjaporrasta alempana se on kova joukkue. United ei ollut viime kaudella mitenkään vähämaalinen ryhmä. Se teki mukavat 63 kassia, mutta päästi myös 45. Yli 2.5 maalia yli 2.10-kertoimella sopii hyvin, mutta varovainen panos näin alkukaudesta.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @2.12

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.12

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.12

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.05

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.05

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan